ACS Poli vrea să strice Ziua Femeii pentru ”Bătrâna doamnă” de la...

ACS Poli vrea să strice Ziua Femeii pentru ”Bătrâna doamnă” de la UTA

0
DISTRIBUIȚI

acs_poli_zrenianin_TS005

Pauza de iarnă a luat sfârșit pentru ACS Poli. Vineri, timișorenii joacă derby-ul de tradiție al vestului țării cu UTA Arad. În ciuda jocului mai slab din ultimul amical cu FC Botoșani, alb-negrii sunt încrezători și trec Mureșul pentru a obține victoria.

Vali Velcea a declarat că și-a propus să rămână neînvins și în retur, la fel cum a fost și în turul actualei ediții a ligii a II-a. ”Mi-am propus să rămânem și în retur neînvinși. Greul de abia acum începe. Am terminat pregătirea pentru o echipă ce se vrea de Liga I. Meciul cu UTA e un derby și va rămâne întotdeauna un derby. Se poate întâmpla orice. Important este să ne facem jocul nostru, un joc de calitate, un joc calitativ”, a declarat Velcea despre debutul echipei sale din retur.


Antrenorul celor de la ACS Poli a precizat că până la ora meciului sunt șanse mari să aibă tot lotul valid, inclusiv pe fundașul stânga Marko Marovic, care a lipsit la ultimele meciuri de pregătire.

Acum, UTA este pe locul cinci, cu 17 puncte, față de 26 ale celor de la Acs Poli. Arădenii au ca obiectiv promovarea în prima ligă, iar noul lor conducător este nimeni altul decât Costică Vâlcea. Cu toate acesetea, Velcea a declarat că nu se teme de jocuri de culise și a precizat că nu se bucură că arădenii sunt neplătiți de câteva luni. ”Poate fi și un dezavantaj că jucătorii lor sunt neplătiți. Nu trebuie să ne bucurăm de răul altuia. M-aș bucura dacă am învinge UTA cu fotbaliști plătiți la zi și ca fotbalul din vest să aibă continuitate. Fotbaliștilor de la UTA nu le este ușor să joace cu burta goală și mă abțin de la alte comentarii, pentru că știți prin ce am trecut noi anul trecut”, a declarat antrenorul lui ACS Poli.

Pentru atac, Velcea va trebui să aleagă doi între Boldea, Dina și Szekely. Cel din urmă, venit de la AC Recaș în vară, abia așteaptă să reînceapă meciurile oficiale. ”La echipă e o atmosferă pozitivă, ne-am pregătit bine săptămâna aceasta și am corectat greșelile din meciul cu Botoșani. Suntem concentrați, abia așteptăm meciul”, a declarat Szalbocs Szekely. Partida se va juca vineri de la ora 18.00, și va fi transmisă pe Digisport 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.