Liderul suporterilor alb-violeți Paul Prodana, la ACS Poli: “Chiar acum mă duc...

Liderul suporterilor alb-violeți Paul Prodana, la ACS Poli: “Chiar acum mă duc să îmi dau demisia de la Druckeria”. Ce l-a făcut să revină pe “Dan Păltinișanu”

0
DISTRIBUIȚI

paul-prodana-2

Paul Prodana, unul dintre liderii de galerie de la Poli dinainte de desființarea echipei conduse de Marian Iancu, a decis să susțină pe ACS Poli, dar fără să fie lider de galerie. Prodana a spus că îi va ajuta pe cei noua galerie în ceea ce privește deplasările și relația cu presa și a declarat, pentru PRESSALERT.RO, că este decis să renunțe la funcția de președintel al organizației suporterilor Druckeria.

Paul Prodana a fost președintele Druckeriei încă de la înființarea asociației, în toamna lui 2010. Acum, cu două zile înainte de meciul cu UTA, anunțul că Prodana va merge în deplasare alături de fani la Arad a venit ca o surpriză, deoarece este un fapt cunoscut că majoritatea membrilor Druckeria, mai ales foștii membri de galerie, susțin pe ASU Poli, echipa din liga a V-a, și sunt cel puțin ironici la adresa celor de la ACS Poli. Paul Prodana a precizat că a fost în tur la cinci meciuri ale celor de la ACS și un meci al celor de la ASU, cel cu Ictar-Budinț.


Fostul lider de galerie spune că a luat decizia să susțină echipa din liga a II-a deoarece din vară palmaresul și culorile vor poposi pe ”Dan Păltinișanu”, nu pe ”Știința”, la echipa suporterilor. ”Eu nu mă mai regăseam demult în ideileși proiectele celor de la Druckeria și chiar acum mă duc să îmi dau demisia. Voi demisiona din funcția de președinte și cel mai probabil și din cea de membru. Am primit multe telefoane de la druckeri, voi discuta acum cu ei. Faptul că din vară palmaresul și culorile vor veni la echipa care joacă pe «Dan Păltinișanu» a fost argumentul decisiv pentru mine. Nu mă regăsesc în proiectul ASU Poli”, a declarat Paul Prodana.

Fostul lider de galerie a precizat că cel mai probabil va urmări meciurile de acasă ale celor de la ACS Poli de la tribună, nu din peluze, întrucât consideră că nu mai are vârsta necesară pentru a fi lider de galerie. De asemenea, Prodana a declarat că el s-a dus la Marius Babuciu, cel care se ocupă de relația cu suporterii la ACS Poli, să îl anunțe că dorește să îi susțină, nu invers. ”Eu am discutat cu Babuciu și Torpilă încă din luna ianuarie, dar acum i-am anunțat că vreau să îi susțin și ei s-au bucurat foarte mult. Până acum, am stat la meciuri la tribuna I și II și probabil așa voi face și în continuare”, ne-a declarat Prodana. În ceea ce privește ruptura sa cu alți lideri de galerie, Paul Prodana a punctat că incidentul de la meciul cu Steaua din sezonul 2010-2011 nu are nicio legătură. ”Atunci eu le-am interzis să aprindă torțe, pentru că aveam o coregrafie cu papelitos, care au luat și foc și eu am fost găsit responsabil apoi. Dar nu din cauza acestui incident m-am rupt de ceilalți”, a mai adăugat fostul lider Commando Viola.

Foto: opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.