Pereţii sediilor PD-L din Timişoara, umpluţi cu dedicaţii – „hoţi, ticăloşi, mafioţi,...

Pereţii sediilor PD-L din Timişoara, umpluţi cu dedicaţii – „hoţi, ticăloşi, mafioţi, lepre”

1
DISTRIBUIȚI

Pereţii sediului  PD-L Timişoara de pe str. Gheorghe Lazăr şi ai clădirii care adăposteşte organizaţia judeţene au fost umpluţi sediul pd vandalizat tm 1 pcu mesaje împotriva partidului de guvernământ. „Hoţii” şi „Ticăloşi ” şi „Lepre”, ” Jos mafia PD-L”  au scris pe pereţii ;i geamurile clădirilor cu un spray cu vopsea cei care au ales să protesteze în acest fel.  Pedeliştii susţin că vandalizarea sediilor a avut loc azi noapte, ori în această dimineaţă.


„O să facem o plângere poate se află cine a scris pe pereţi. În rest facem curăţenie şi dezaprobăm astfel de manifestări. Nu este stilul timişorenilor de a se comporta astfel. Cred că este un incident izolat provocat de incitarea din presă şi probabil pentru că a picat şi moţiunea de cenzură. Cei care sunt tentaţi să facă astfel de gesturi îi rugăm să se abţină, să fie cumpătaţi pentru că interesul nostru, al tuturor, este să  trecem peste această perioadă deificilă şi să mergem înainte”, a declarat preşedintele PD-L Timişoara, Ovidiu Ciuhandu.

sediu pd-l mazgalit pNu a mai fost nevoie ca democrat-liberalii să facă plângere pentru că poliţiştii s-au autosesizat. La faţa locului au fost trimişi criminalişti care au făcut cercetări în încercarea de a aduna probe care să ducă la identificarea „pictorilor”.

1 COMENTARIU

  1. Ia uite cu ce se ocupa militia din Romania. Ce ridzi? ce vanzari anterioare ale fiicei retardatului nationale? Atentat la siguranta nationala, nu alta, faptul ca s-a scris adevarul pe niste pereti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.