Bătaie cu topoare şi focuri de armă între clanurile ţigăneşti

Bătaie cu topoare şi focuri de armă între clanurile ţigăneşti

3
DISTRIBUIȚI

bataie tigani 1 pbataie tigani 6 pbataie tigani 5 pbataie tigani 3 pbataie tigani 2 pCentrul Timişoarei s-a transformat în această după amiază în câmp de luptă pentru clanurile ţigăneşti Cârpaci şi Vişinel.


Înfruntarea dintre cele două tabere s-a desfăşurat în apropierea intersecţiei dintre bulevardele Mihai Viteazu şi Tudor Vladimirescu, în zona de vile aflate sub controlul celor două clanuri. Din declaraţiile celor implicaţi a reieşit că patru membri ai grupării lui Vişinel au venit peste adversari pentru a recupera nişte bani pe care i-ar fi obţinut în urma unui stabor ţigănesc pentru o dispută de acum 20 de ani din Franţa. Cum e criză,  „creditorii” au venit să-li ceară banii, numai că ţiganii din neamul Cârpaci n-au stat cu mâinile în sân. S-au mobilizat şi au ieşit la contraatac înarmaţi cu topoare şi pari. „În curtea vilei se alergau unii pe alţii ţiganii. Pe unul l-am văzut că avea toporul în mână. La un moment dat, doi au ajuns pe bulevard şi au luat-o la fugă cu maşina. Unii erau pe jos după ei, dar n-au putut să-i ajungă din cauza amaşinilor. au aruncat şi cu un cuţit după ei”, a povestit, pentru PRESSALERT.ro, unul dintre martorii la încăierare. În poarta vilei unde s-a dat atacul, înainte de a fugi, atacatorii au tras două focuri de pistol. La faţa locului, criminaliştii au descoperit două tuburi de cartuş şi un glonţ cu vârf de cauciuc. Singurul rănit a fost unul dintre membrii clanului Cârpaci care s-a ales cu o tăietură la mâna dreaptă, dar nu a fost nevoie să fie transportat la spital. Poliţiştii au început audierile încercând să-i identifice pe agresori.

3 COMENTARII

  1. Acu cica nu mai ai voie sa le zici tzigani ci cetateni de etnie nomada.
    Io chiar as vrea ca ei sa devina din nou nomazi, poate asa se curata centru’ orasului de alde Visinel si Cirpacel.
    Parerea mea, ar fi ca politia sa intervina in conflictele lor doar la doua – trei zile dupa ce acestea au avut loc si atunci pentru a curata trotuarul de resturi. Chiar nu cred ca merita resurse consumate pentru asa ceva. Chiar si articolul de fata ocupa prea mult loc. Trebuia data doar urmatoarea stire:
    Niste tzigani s-au taiat si impuscat in centru Timisoarei. Din pacate, nu a murit nici unul dintre ei.

  2. Pacat ! Nu erau mai multi de …..doua incarcatoare de pistol !Slaba orientare a politistilor ! trebuia sa impuste la gramada cat mai multi si rezolvau o parte a problemelor pe urm atorii 15 ani 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.