Ostaficiuc dă alţi bani pentru Bastion

Ostaficiuc dă alţi bani pentru Bastion

3
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş. Constantin Ostaficiuc a admis, astăzi, că trebuie să aloce noi fonduri pentru clădirea Bastionului constantin ostaficiuc cjt 8Theresia, după nici trei luni de la inaugurarea oficială.


Întreg ansamblul a fost renovat cu bani europeni, dar inaugurarea a fost amânată de trei ori pentru ca să poată termina constructorii lucrările. Acestea au continuat şi după momentul tăierii panglicii. Tencuiala care a început să pice şi pericolul ca pietonii să-şi rupă picioarele pe pantele din curtea Bastionului, l-au făcut pe Ostaficiuc să anunţe că va da alţi bani. Preşedintele CJ Timiş a susţinut, conform tion.ro, faptul că siguranţa cetăţenilor este mai importantă decât fondurile care vor fi alocaţi printr-un nou proiect al instiuţiei.

3 COMENTARII

  1. Coane Brendu’le nu’i cam tarziu? Chestia asta cu siguranta cetatenilor e o gogoasa cat Bationu’ de mare. Pai nu trebuia sa se gandeasca proiectantu’ la chestia asta inainte de inceperea lucrarilor si nu dupa. Dar tot e bine ca ti’a venit mintea la cap. Asta sa fie de la cazatura unui subaltern?
    Gurile rele de prin cejete si de la partid, spun ca de fapt un papagal de angajat ar fi alunecat pe acolo si ar fi rezultat una bucata picior fracturat. Acu nu’i problema ca ipochimenu’ si’ar fi rupt picioru’ ca nu indrazneste el sa atenteze la integritatea Brendu’lui. Dar se poate intampla ca dupa deschiderea oficiala sa’si rupa vreun cetatean strain (turist) picioarele si atunci sa vezi belele, ca aia este obisnuiti sa primeasca despagubiri babane pentru membre rupte si atunci matalutza cred ca trebe sa’ti vinzi ogeacu’ cu teren de tenis si piscina la care ai trudit atat de mult.
    Se pare ca „istenu” cel unguresc le cam reg(u)leaza pe toate. Ca doar proiectantu’ este de etnie ungureasca, accidentatu’ idem. Iar cand doi unguri se cearta un moldovean e di vina.
    Oricum, io lansez un mesaj de alarma: Cetateni, ocoliti Bastionu, pericol de rupt picioare.
    Problema cea mai mare (din punctul meu de vedere) este ca nu si’a rupt picioarele coana Joitzyca, pardon Nutzyca. Iti dai seama, coane Brendu’le, ce hai ar fi fost daca coana Joitzyca ar fi alunecat si ar fi aratat la popolatie ce de obicei ii arata doar dictachioru’lui. Ar fi fost foarte instructiv si distractiv pentru unii, dar distructiv pentru altii.

  2. bai nene aburici !
    te cam iei matale de totz !
    io cand am citit ca l-or bagat…jos pe dom. presedinte de la arges am vrut sa-i soptesc lu dom’ ostafriciuc ca ala o facut mult mai putzine decat m’nealui ici’sha in banat. si ca poate poate !
    pare-se ca dom’ basescu a cam inceput sa taie capete inclusiv pe cele din ograda portocalie ! esti matale cam pornit impotriva lu dom’ ostafriciuc dar ai spus si multe lucruri adevarate despre cum si-o adunat averea imensa. (si se zice ca la ’89 in afara de un micut ap. de bloc n-avea ninica !). ca orice ar spune dom’ popa si altii din staff, dom’ ostafriciuc la ora asta poate intra oricand in top-ul alora din forbes ! zi ca nu-i asha .
    p.s. ceva epigrame noi ai mai scris ? ca si dom’ sain s-o cam lasat…

  3. @limba
    Brendu’ este copil de casa a lui Coifan. Primu’ tun s’a dat la Casa lu’ nea Nicu. Aia de pe loga. Cica ar fi disparut marfa de un meleon de lei (in 1992) cam vreo doua trei apartamente bune. Cica s’a dat un furt dar nu erau urme de efractie. Politia a cercetat, dar gaura a trecut la Consiliu Judetean cu sprijinul derectorului Gardari.
    Dup’aia Brendu’ in 2000 a tradat si a batut partea cu Poenaru, in dauna lu’ Coifan. Ca doar tradarea face parte din naturelu’ si simtzamintele romanilor. Iar in viata cu o tradare suntem datori.
    Bine, o mare parte din avere de fapt este a partidului si a serviciilor, Brendu’ este doar un temporar administrator. la momentu’ in care este trecut pe linie moarta, Brendu’ va primi o prima de pensionare iar restul averii va trece la un alt „administrator”. La fel ca si averea lui Omar, care a trecut in mainile „bunului doctor Iasin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.