EXCLUSIV Reportaj incognito dintr-un salon de masaj erotic. Află ce se ascunde-n...

EXCLUSIV Reportaj incognito dintr-un salon de masaj erotic. Află ce se ascunde-n spatele reclamelor şi fardurilor

16
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro vă prezintă, în exclusivitate, un interesant reportaj realizat în unul din saloanele de masaj din Timişoara. Ce se ascunde-n spatele reclamelor ademenitoare, care este lumea din spatele fardurilor şi gablonţurilor, cum se fac banii negrii, a aflat autoarea articolului care, încognito, timp de aproape o săptămână, a fost angajată de probă la un salon de masaj erotic.

Maseuză erotică este jobul pentru care obţii calificare instant. Indiferent ce ai făcut sau nu înainte. După ce suni, arătându-te interesată de anunţul de angajare, eşti chemată pe seară la primul interviu. „Şăful” te măsoară indulgent din priviri, se uită la sâni, posterior, mijloc, păr, şi semne pe corp…toate OK. În a doua seară urmează trainingul propriu-zis. Într-o cameră cu pretenţios decorată, învăluită în mirosuri afrodisiace şi invadată de muzică relaxantă, încep explicaţiile. Prima dată se face masaj de relaxarea, începând cu picioarele până ajungi la umeri. Apoi urmează partea erotică, când clientul gol puşcă se întoarce cu faţa la maseuză.  Din nou pui ulei din abundenţă, începi cu picioarele, continui cu unduiri provocatoare până îţi scapi mâna pe organ. Îl masezi, dar eşti avertizată să ai grijă ca să nu ajungă omul la orgasm. Te opreşti la timp ca să continui cu alte unduiri excitante, procesul dureză o oră, perioadă-n care clientul trebuie să fie fericit o dată sau de două ori. După posibilităţi. După training eşti declarată maseuză şi angajată.

Romantic până la siropoşenie, salonul de masaj erotic este locul unde sentimentele absentează. Contează banul. E locul unde mângâierile se vând cu cel puţin 50 de lei, iar atinsul sânilor ca şi cel al feselor cu 100 de lei. Masajul topless, pe care nu îl alegea nimeni nicioadată, e 150 lei, masajul nud, servicul cu cel mai mare succes, e 200 lei, masajul în saună – 250 lei, iar masajul în jacuzzi – 300 lei. Este locul unde derularea melodiilor dictează  etapele masajulu, melodia trei – body massage, melodia 4 – relaxare, melodia 5- finalizare.


Prezenţa la lucru se face la ora 21, însă muncă în sine începe abia după ora 23.  Până atunci fetele se machiază şi se înţolesc. Sau, mai degrabă, se desţolesc până la bikini şi la minusculul maieu ce şade enervant pe trupurile lor bronzate şi fragede. Pe la 23 începe telenovela Aurora. Cele opt fete de pe tură lasă ţigarea de pe terasă şi se aliniază pe canapeaua mare şi moale. E singurul moment aproape colegial când fiecare mai scote nişte sentimente din cutie. Că doar viaţa bate telenovela.Una poveşteşte despre copilul de acasă lăsat cu bunica. Alta se cugetă cum să o mai mintă pe mama care bănuieşte ce face, după ce a văzut unul din pliantele salonului şi i-a recunoscut trupul. Altele îşi împăcă iubiţii geloşi la telefon, care spumegă că nu le răspund instant. Îi împacă spunându-le că au fost cu un client, dar că ei sunt cei mai buni. Puţine dintre ele sunt la facultate. Cară restanţele de pe un an pe altul şi strâng din greu cureaua să se întreţină.

Dacă se întâmplă să sune chiar în timpul telenovelei soneria, imediat se aude vocea autoritară a „Şăfului” – „Fetelorrrrrr, client!”. De obicei, la salon vin băieţi de cartier cu aer de purcei îngrăşaţi intensiv, italieni pensionaţi sau arabi toropiţi de băutură. Înzestrate cu o frumuseţe comercială de chelnăriţe, fetele sar ca nişte iepuriţe în pantofii cu toc de 14 cm şi iau poziţia care le avantajează cel mai bine. Cele mai slăbuţe – mereu picior peste picior cu restul trunchiului relaxat pe sofa ca nişte pisici torcânde. Pe cele mai grăsuţe – cu piciorele poziţionate în stil victorian şi cu pieptul ţinut de braţele încrucişate desupra burţii grăsune. Le uneşte zâmbetul subtil şi privirile care săgetează clientul descumpănit de oferta din faţa lui.După ce clientul îşi alegea fata de relaxare, plasma începea din nou să duduie de verbe amorose şi plânsete de atins „corasonul”, – Lorenzo pero te amooooooo….

După fiecare client se împart şi banii. Pentru un masaj nud –fata primeşte 80 lei din cei 200 lei.Dacă are parte de vreun şofer de TIR care a vrut masaj în jacuzzi ia 120 lei.  Totul fără bon fiscal, desigur. Pe tură, o fată norocoasă are mai bine de cinci clienţi. Patronul încearcă să păstreze o spoială de legalitae. Câteva maseuze au contracte pe patru ore, dar prestează opt. Oricum, îşi plătesc din banii lor taxele la stat. Cele noi sunt amăgite că li se fac contracte, dar totul se amână pe motiv de proceduri. Dacă nu te aleg clienţii cu zilele, brusc primeşti un telefon să nu mai vii că o să fie controale sau că-s prea multe fete.

 

 

16 COMENTARII

  1. Foarte interesant! As vrea sa citesc mai multe articole de genul acesta. M-am saturat de copy-paste -urile pe care le vad pe toate site-urile!!! Si de ,,jurnalistul” care umbla numai dupa fundul irineilor si columbencelor!

    Bravo, Diana Fenici!

  2. am fo si io cu americanu si nio luvat alia 500 para da’ nor vrut sa s* . neor zis ca numa sefu s* da’ noi nunis bulanjii asa cam plecat tzepuitz. sal manca canceru pra sefu.

  3. Mai Bota esti un frustrat! Pun pariu ca nu ai mai vazut mizonet de la gradinita, cu asa fata nici nu e de mirare! Te-ai bagat si tu ca chilotii in … , vezi doamne poate primesti si tu o leaca de fleasca de-a moca!

  4. – asteptam unul si cu experientele de o saptamana de pe centura. sa ne spui de gustul vietii mai mult, ca aici, doar tactil. adica putea sa afle asta si un coleg, nu era necesar sacrificiul orleansian 🙂

  5. Nu stiu in ce salon de masaj erotic ati facut acest reportaj, insa pot sa spun, in calitate de maseuza, ca atmosfera in saloanele de masaj erotic nu este deloc asa cum ati descris-o voi. Poate in cele ieftine, in care fetele sunt platite prost si locul arata execrabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.