Lansare tristă şi plină de bâlbe a candidaţilor PD-L Timiş

Lansare tristă şi plină de bâlbe a candidaţilor PD-L Timiş

9
DISTRIBUIȚI

Lansarea candidaţilor PD-L Timiş pentru locale. Astăzi, în sala Filarmonicii. Atmosferă de cimitir „spartă” doar de stroboscoape. Nici urmă de atmosfera portocalie şi exuberantă de acum patru ani. Singurul loc unde găseşti portocaliu – pe eşarfele candidaţilor unde e sigla PD-L pierdută într-o mare de alb. Alb combinat cu albastrul cifrei 1 pus pe cocardele înfipte-n piept. Dacă în alţi ani n-aveai loc de liderii de la Bucureşti, azi nimeni.

Din  boxe se aude imnul. Aplauze anemice. Constantin Ostaficiuc e maestru de ceremonii. Cere videoclipul cu „realizările noastre din Timiş în ultimii ani”. Pauză. Staff-ul tehnic ridică neputincios din umeri. „De fapt punctul culminant nu e videoclipul, ci lansarea candidaţilor de primar”, încearcă Ostaficiuc să salveze situaţia. Şi începe să vorbească activului. „Ne propunem să obţinem cel puţin rezultatele de acum patru anii. Brrrrrrrrrr”, se aude din microfonul care a luat-o razna.


Discursul continuă „ce a reuşit PD-L în Timiş nici un alt partid, brrrrrr”. Începe prezentarea candidaţilor. Primarul Petru Roman de la Deta, care a venit fără celebrii săi copii,e anunţat cu 80% în sondaje. Continuă lista. Când se ajunge la colegiul 5, din primul rând, deputatul Alin Popoviciu zâmbeşte satisfăcut. Activul se mai trezeşte la viaţă când este anunţat candidatul la Timişoara. Când să vadă sala videoclipul medicul Nodiţi, pică sunetul. „Azi avem puţin ghinion cu tehnica. Mergem pe viu mai departe”, anunţă MC Ostaficiuc. Nodiţi citeşte plat discursul  de candidat. Se opreşte ‘brusc, trage aer în piept şi răcneşte-n microfon „Vreau să aduc Timişoara pe primul loc”. Când să se dea videoclipul cu Nodiţi se aude mesajul, dar nu se vede nimic pe ecran. „Importantă nu e imaginea, ci ce facem”, consolează Ostaficiuc sala. Ca şi candidat la consiliul judeţean, „Brandul” se plânge că „există nişte oameni macabri care-şi doresc moartea PD-L. Noi nu am dorit moartea nimănui”. La final de discurs rulează şi filmuleţul cu realizările partidului în Timiş. Pe lângă biserici, grădiniţe şi cămine culturale văruite-n portocaliu, la capitolul realizări apare un cartier rezidenţial di Şag şi nodul hidrografic de la Coştei. La final se cere victoria PD-L Timiş pentru un singur scop – „să asigurăm întregii populaţie (sic!) din judeţ o viaţă normală”.

9 COMENTARII

  1. cum a fost atmosfera trista? esti plecat cu pluta?
    s-a aplaudat si s-a cantat permanent…
    chiar nu inteleg amice cum poti fi atat de MINCINOS?!?!?

  2. OTV-istilor imi este rusine ca traiti in acest oras brrrr…mergeti in prazaria si sarmaria voastra brrrr, banatenii nu va vor si nu va suporta brrrr, sunteti zero barat la toate capitolel brrr, mai putin la prostie, incultura, salbaticie si primitivism brrr, murdariti acest oras, murdaritia aceasta regiune….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.