EXCLUSIV Consilierul local Andrei Petrişor, ipoteci pe Casa Muhle. Vezi explicaţia pesedistului

EXCLUSIV Consilierul local Andrei Petrişor, ipoteci pe Casa Muhle. Vezi explicaţia pesedistului

23
DISTRIBUIȚI

Consilierul local PSD Andrei Petrişor a avut legături de afaceri cu ţiganii care au pus mâna pe celebra Casa Muhle, devenită subiect de casa muhledezbatere publică după ce proprietarii au lăsat să se degradeze clădirea de patrimoniu prin distrugerea acoperişului sub pretextul unor lucrări de reparaţii. Conform documentelor existente, Andrei Petrişor şi soţia acestuia au împrumutat, în 2009, de trei ori pe Stanca Mirela cu diverse sume de bani, fiind instituite ipoteci pe Casa Muhle. Prima tranzacţie s-a făcut în 2009 când a fost întabulat dreptul soţiei avocatului  de ipotecă pentru 136.000 euro „asupra teren şi construcţie, fără dobândă, cu penalizăru de 0,2 %-zi de întârziere, pentru întreaga sumă împrumutată şi scadentă”.


În mai 2009, Andrei Petrişor i-a mai împrumutat cu 217.600 euro, în două tranşe, iar în 2010 cu alţi 231.600 euro cu Stanca Mirela şi Stancu Ionel, fiind instituite alte ipoteci pe teren şi clădire. Toate ipotecile au fost radiate din Cartea Funciară după ce în 23 mai 2011, soţia consilierului local a dat o declaraţie notarială prin care afirma că i-au fost restituite toate împrumuturile şi nu mai are nici un fel de pretenţie, ulterior fiind radiate ipotecile.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a explica legăturile cu clanul ţigănesc, Andrei Petrişor a declarat că „au venit la mine prin intermediul unor cunoştinţe. I-am împrumutat, într-adevăr, cu bani. Pe mine m-a interesat casa. Mi-a plăcut poziţia şi vă asigur că dacă o cumpăram nu ajungea Casa Muhle în situaţia aceasta. Acele împrumuturi îmi permitea să am drept de preemţiune. Am vrut să cumpăr, dar aveau nişte preţuri fantasmagorice. Nu am ajuns la o înţelegere. Nu ştiu cum au făcut rost de bani, dar mi-au restituit împrumutul. Asta este realitatea”.

23 COMENTARII

  1. Pentru cunoscatori, s-a facut astfel o „asigurare notariala” sub forma unor contracte de imprumut ca bastanii primesc casa prin diverse metode si vor plati pentru aceasta suma de 450.000 de euro in conturile consilierului PSD. Banii nu au fost imprumutati in fapt, ci numai declarativ. Astfel se asigura baza de plecare la o eventuala negociere cu primaria, asa cum propusese primarul Robu, la peste 500000 de euro. Daca primaria plateste, se inchide cercul care a adus Casa Muhle in stadiul pe care il vedeti si toata lumea e fericita, inclusiv opinia publica. Doar politia s-a inecat in anchete ca „tiganul la mal”. Prietenii stiu de ce!

  2. din cauza judecatorilor corupti a ajuns tara asta in halul care este,pentru ca nu au dat pedepse din care sa aibe exemplu ceilalti potentiali infractori……

  3. Niste camatari ordinari. Toata lumea stie. Tot cu bani l-ati ajutat si la fosta Biblioteca judeteana din Piata sf gheorghe. Petrisor, lasa-ne si du-te cu tot cu Bojin!

  4. HOPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DECI CUM AM MAI SPUS : PSD-ul e CANCERUL Romaniei,ei au inlesnit mafia din ’90 incoace,acum aflam ca ciorile borate sunt pe’o mana cu psd-istii mortilor mamii lor de jeguri !!! usl ati votat,o 5UGETI CU RESPECT !!!

  5. Stati linistiti ca ajunge Andrei viceprimar si pune el mana si pe casa asta.Il sustine Bojin si Grindeanu.
    Cine credeti ca a platit campania lui Bojin la CJ?Andrei
    Cine credeti ca a platit campania lui Grindeanu?Andrei

  6. Pe asta Bojjin nu il exclude ca doar a cotzat cu suma corecta.
    Bojin nu are ce sa ii faca pentru ca altfel isi deschide Petrisor gura si spune exact cat a investit in campania lui Bojin.

  7. @ UN PORC, PAI BHA’ PORC DE CAINE CE ESTI,CINE MORTU’ MA-TII A SPUS DE PDL !!! HA ? PAI BAI GUNOI INFECT,JEGURI SUNT SI UNII SI CEILALTI,DAR MAI HOTI CA PSD-ISTII MORTILOR MA-TII NU EXISTA PAPAGALULE ! SA-TI SPUN ISTORIA LOR,CA TE TUF IN GAT LAOLALTA CU EI,PADUCHE INFECT !

  8. Nu mai vobiti aiurea despre Andrei!! Cat imprumuta si va ajuta este bun asa i?? El este nevinovat in cazul cu tiganii, cu dovezi si declaratie de la parchet!! Andrei este nevinovat!!! Nimic ce se scrie despre Casa Muhle in presa nu este adevarat!! Se va demonstra adevarul si sa stiti ca partidul si politica are nevoie de un om ca si el! Sa criticati sunteti buni, sa faceti rau este usor.. mai greu e sa faci un bine!! Este un om extraordinar Andrei Petrisor! Daca macar unul dintre voi acesti indivizi care il vorbesc de rau ar fi facut macar 10% in viata lor din ce a facut barbatul asta in 30 de ani .. atunci da.. comentati..dar asa nu sunteti in masura sa judecati un om fara sa stiti adevarul.. sau o aberatie iesita in presa..care cauta doar scandal si can can…Invidia e mare.. si Andrei e un barbat invidiat dar are prietenii adevarati alaturi care nu l lasa la greu.. Prieteni ceea ce voi nu stiti sa fiti! Petrisor este NEVINOVAT!

  9. cati mancatori deCACAT au usl-istii astia,ei ii numesc pe ailalti pupinbasisti,dar ei infuleca CACAT cu vidanja 🙂 spalatii pe creier de antenele lui voiculescu, se vor destepta in final,o parte din ei,multi sunt irecuperabili ;)i-auzi aici,ce ati votat : :)))) ” Parlamentarii vor SUPERIMUNITATE. Ce condiţii pun în lege pentru „judecarea” cererilor de percheziţie şi arestare” BABUINILOR,cine e „dictator”,cine e „tiran”,baga-v-as alup pe nari !!!

  10. crina…stop……nu poti sa ii fi asa de loiala decit daca esti direct interesata de el sau de afacerile lui……..Ca nu o sa pateasca nimic asta o stim deja ,nu e primul nici ultimul care e vinovat si scapa datorita persoanelor care sint implicate direct…..nu aveau rromi cum sa ajunga proprietari pe toate casele din oras daca nu era si asta al tau pe care il aperi cu atita inversunare, -;dezinteresat;-…..CRINA DRAGA MEA…..

  11. Miut si Orza refuza dreptul de preemtiune pentru acest imobil ce se tranzactiona in 2011 cu 100.000 de euro. Pana la acel moment tiganii au girat cu imobilul imprumuturile lui Petrisor in valoare de 584.000 de euro. Poate au mai girat tiganii si cu alte imobile … sau poate imprumuturile mascheaza alte operatiuni, deoarece nimeni nu imprumuta 584.000 de euro si se protejeaza doar un o ipoteca pe care la o executare silita poate luau mai putin de 50% din valoarea initiala.

  12. @public enemy__________________ IA VEZI CE SPUNE RATONU’ ASTA : „MAI EXISTA RETARDATI CARE CRED IN PDL?” pai nu sa-i bagi ALUP in gat pana-n rinichi !?!? ratardata-i doamna ma-sa,la provocari raspunzi pe masura sau de X 10 😉

  13. Pe cine o fi suparat, P.P., si fiu-su? Ca mai sint atitia ca ei, si nu patesc nimic. In Timis, PDL si PSD sint partide diferite, asa, de ochii lumii. Astia se ajuta unii pe altii, la ei conteaza doar un singur lucru: banii, terenuri, etc. Iar pentru @Crina: se falsifica acte, incepind din camerele notarilor; cind aud ca vorbiti de nevinovatie, de cinste, de acte in regula, de baieti buni, pe cine vreti sa pacaliti? Uitati-va si la procurorii care le dau NUP acestora; cei mai multi ar trebui anchetati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.