EXCLUSIV Bani pentru spitalul de copii „Louis Ţurcanu” şi în bugetul Ministerului...

EXCLUSIV Bani pentru spitalul de copii „Louis Ţurcanu” şi în bugetul Ministerului Sănătăţii. Vezi care este suma aprobată printr-un amendament

2
DISTRIBUIȚI

spital_louis_turcanu

Apariţia noului corp de clădire a Spitalului de copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara nu va rămâne o simplă promisiune, mai ales că în buget a mai apărut o finanţare, care va fi asigurată de Ministerul Sănătăţii.


În urmă cu puţin timp, în comisia de buget finanţe a fost aprobat un amendament prin care au fost alocaţi cinci milioane de lei pentru construcţie. „Am susţinut acest amendament şi a fost acceptat. Banii au fost luaţi de la un alt capitol al Ministerului Sănătăţii şi alocaţi pentru spitalul de copii”, a declarat pentru PRESSALERT.ro senatorul liberal Petru Ehegartner. Deputatul PSD, Sorin Grindeanu, cel care în campania electorală şi-a asumat ridicarea noului corp de clădire, a precizat că „pe lângă suma asigurată prin acest amendament vor veni, în acest an, pentru spital şi banii alocaţi în bugetul Ministerului Dezvoltării, despre care am anunţat că există şi premierul a confirmat. Banii alocaţi astăzi dovedesc că nu este cum spun unii, care acum sunt pe pârtiile de schi din Austria, că nu ne interesează, şi nici cum îşi doresc alţii, care anunţau cu satisfacţie că nu vor veni banii”.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.