Moda candidatului unic, şi la PNL Timişoara: Dan Diaconu concurează singur pentru...

Moda candidatului unic, şi la PNL Timişoara: Dan Diaconu concurează singur pentru funcţia de preşedinte. Ce planuri are

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu, dan diaconu

Un nou tur de alegeri cu final aşteptat va avea loc joi,  23 mai, în politica din Timişoara. Recent, funcţiile de preşedinte al PSD Timişoara şi preşedinte executiv al PSD Timiş s-au adjudecat  de către Sorin Grindeanu şi Adam Crăciunescu fără emoţii, fiind singurii candidaţi. Acum, istoria se repetă la cursa pentru şefia PNLTimişoara unde s-a înscris un singur candidat – Dan Diaconu, actualmente viceprimar. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a împărtăşi planurile pe care le are vizavi de noua funcţie, Diaconu a declarat că “am două tipuri de obiective: cele interne care ţin de organizarea partidului, transparenţă decizională, creştere număr de membri  şi obiective externe şi politice.


Ne aşteaptă un mandat de patru ani extrem de greu, vom avea două  alegeri – europarlamentare şi prezidenţiale, unde vrem să ne situăm pe poziţii bune şi mai apoi pentru 2016 ţintim un nou mandat la primăria Timişoara”.

Cât despre speculaţiile că ar fi favorizat în cursă tocmai de către şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, Diaconu a explicat că “eu nu comentez în niciun fel. Domnul Robu a explicat situaţia  de fiecare dată când a fost întrebat”.  Diaconu spune însă că are încredere deplină în propriile puteri, iar ceea ce îl recomandă este “capacitatea de muncă mare şi posibilitatea de a investi energie în acest proiect politic, plus faptul că reprezint o nouă  generaţie de oameni de vârstă tânără( n.r – Dan Diaconu are 35 ani) şi care nu şi-a spus cuvântul”. Momentan, PNL Timişoara este condusă de senatorul Petru Ehegartner şi are peste 1.000 de membri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.