EXCLUSIV Liderul interlop Udrea solicitat de fotbalistul Dan Alexa să recupereze 7.000...

EXCLUSIV Liderul interlop Udrea solicitat de fotbalistul Dan Alexa să recupereze 7.000 euro pentru Contra

5
DISTRIBUIȚI

sorin udrea ridicat

Ancheta DIICOT a scos la iveală faptul că la liderul interlop Sorin Udrea apelau diverşi pentru recuperarea de bani de către membrii grupării sale, în schimbul serviciilor primindu-se diverse sume. „Pentru recuperarea de bani, au apelat la Udrea Sorin Adrian şi fotbalistul Dan Alexa, de la clubul Rapid Bucureşti. Astfel, într-o discuţie din data de 22.03.2011, ora 16,40, acesta l-a rugat să îl ajute pe Contra (se pare că este vorba despre fotbalistul Contra Cosmin din Timişoara) „cu problema lui cu aia, cu Pepi”, menţionând la un moment dat „7000 sunt”, se arată în documentele aflate la dosar.


În timpul discuţiei, pentru a-l capacita pe Udrea să acţioneze, Alexa i-a amintit „când a fost ceva, mereu te-a ajutat. Nu fii nesimţit”.

Într-un alt caz, Udrea a fost contactat de un bărbat care a cerut sprijin pentu a recupera 13.000 euro de la un personaj identificat ca „Max” care „i-a înţepat pe nişte prieteni din Germania”. După ce a aflat de un BMW al datornicului „Udrea Sorin Adrian l-a contactat pe Pocovnicu Valeriu şi la inalul discuţiei l-a întrebat pe interlecutor dacă este prieten cu Max şi răspunsul a fost negativ, ceeea ce l-a făcut pe inculpat să susţină „atunci ne lipim de un ban”. Ulterior, au urmat mai multe discuţii la barul Millenium, iar „la ora 18,52 Udrea Sorin Adrian a fost contactat de către Gherman Alin, care se pare că este alt recuperator, la care Max a apelat pentru protecţie şi au stabilit să se întâlnească pentru a lămuri situaţia. În aceeaşi seară, la ora 21,32, cei doi aua vut o altă discuţie, în care Udrea Sorin Adrian i-a spus că cele două părţi s-au întâlnit pentru a se împăca, precizând „până luni ne aduce 1.000″, ceea ce înseamnă că din această afacere fiecare dintre recuperatori câştigă bani”, au susţinut anchetatorii.

5 COMENTARII

  1. A facut PEPI reclamatie,a facut Max reclamatie????? BAAAAAAAAAAAA SUNTEM IN 2013, ROMANIA STAT DE DREPT,cum va permiteti sa va jucati cu libertatea unui om pt ce vorbeste el la telefon,beat,suparat,sau la misto???Nu intelegeti ca stia ca il ascultati.Fara probe,plangeri sau prejudiciu concret nu puteti sa ai tineti ca asa vrea Martinov,sau Dragos Bota.

  2. baaa @cutite123 ori esti prost ori esti o sluga de a lor !!! nu o mai arde aiurea ca astia trebuiau sa infunde puscaria de mult timp..sa zica mersi ca nu a dat de unu mai nebun ca acum era la 2m sub pamant si nu mai stia nimeni de el.

  3. „‘Cetatene suparat”,nu ai inteles nimic.Nu vb in apararea lui Udrea,vorbesc de principii incalcate la misto de magistrati,politisti,si ziaristi CORUPTI! Eu pe astia ai platesc luna de luna,nu pe dobitocii care se taie noaptea in baruri si traiesc pentru orgolii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.