ACCIDENT GRAV, după ce un taxi a fost lovit în plin și...

ACCIDENT GRAV, după ce un taxi a fost lovit în plin și proiectat pe câmp. Vezi urmările și cine a fost vinovat GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

accident centura lugoj 2

Accident grav, astăzi după-amiază pe centura Lugojului, provocat de șoferul unui taxi.”Pur și simplu a intrat în intersecție ca prostu’. Nu mi-a venit să cred că intră fără să se uite”, a povestit un martor ocular. Șoferul taxi-ului, un bărbat de 63 de ani din Lugoj, care a intrat de pe strada Tapia pe șoseaua de centură, nu a mai putut fi evitat de o camionetă, care circula regulamentar dinspre Caransebeș spre Coșteiu. Loganul a fost lovit în plin din lateral, iar în urma impactului violent s-a rotit de câteva ori, ajungând pe câmp, la aproape 50 de metri de locul coliziunii.

Taximetristul a fost scos din mașină și transportat cu răni grave la spital de un echipaj SMURD. De asemenea, șoferul camionetei, un cetățean italian, în vârstă de 48 de ani, și pasagera din dreapta, în vârstă de 68 de ani, au suferit răni ușoare.


Femeia a fost cel mai grav afectată de incident, suferind un atac de panică și fiind, de asemenea, transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Agenții de la Poliția Rutieră au început o anchetă, iar din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este șoferul de taxi care nu a ținut cont de semnul de „cedează trecerea”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.