Tâlharii mascaţi care au TERORIZAT doi bătrâni au fost prinşi de poliţişti....

Tâlharii mascaţi care au TERORIZAT doi bătrâni au fost prinşi de poliţişti. Ce riscă infractorii

1
DISTRIBUIȚI

hoti cu cagula

Infractorii care au tâlhărit doi bătrâni de banii puși deoparte pentru ”zile negre” au fost prinși. Poliţiştii de investigaţii criminale arădeni, cu sprijinul celor din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor, au reuşit identificarea şi reţinerea celor patru persoane bănuite.

În noaptea de 13 spre 14 februarie cei patru, purtând pe fețe cagule, au pătruns într-o locuinţă din satul Mişca (județul Arad), unde, i-au speriat de moarte pe doi pensionari de 79, respectiv 81 de ani, i-au amenințat și le-au furat suma de 5.600 de lei.


În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii arădeni i-au identificat pe  F. Ioan, de 41 ani, L. Francisc, de 48 ani, H. Gheorghe, de 48 ani şi B. Ioan, de 52 ani, toţi din judeţul Arad.

”În cursul zilei de ieri, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor bănuite de săvârşirea acestei fapte, iar cei patru bărbaţi au fost reţinuţi şi introduşi, pe bază de ordonanţă de reţinere, în arestul IPJ Arad”, a declarat Camelia Tuduce, ofițerul de presă al Poliției Arad. Cei patru arădeni au fost prezentaţi  azi, magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.