Parlamentul dezbate moţiunea de cenzură depusă de opoziţie împotriva Guvernului. Ponta: Jenant...

Parlamentul dezbate moţiunea de cenzură depusă de opoziţie împotriva Guvernului. Ponta: Jenant să răspund unui candidat cu 3% şi unui liberal la Securitate

1
DISTRIBUIȚI

vot___de_cenzura___parlament_57485900

Parlamentul dezbate moţiunea de cenzură „Opriţi Guvernul Ponta 3 – Guvernul corupţiei, demagogiei şi minciunii”, şedinţa debutând cu prezentarea textului depus de opoziţie, de către liberalul Eugen Nicolăescu. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a ieşit din sala în care deputatul PNL Eugen Nicolăescu prezintă moţiunea de cenzură la adresa Guvernului, spunând că este citit din nou textul moţiunii şi că „durează o oră”, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a explicat că a răspuns foarte scurt la moţiunea de cenzură deoarece a vrut, în semn de respect faţă de prestigiul Parlamentului, să încheie cât mai rapid un „episod oarecum jenant” în care ar trebui să răspundă unui candidat cu 3% în alegeri sau unui „liberal la Securitate”.

„În semn de respect faţă de Parlament, pentru prestigiul acestei instituţii, am considerat că trebuie să încheiem cât mai repede un episod oarecum jenant, în care ar trebui să răspund că e foarte greu să avem 500 milioane şomeri, observaţie venită din partea unei economiste care a lucrat la stat întotdeauna, să explic că am pierdut alegerile cu 16 mandate, iar dumneavoastră le-aţi câştigat cu 5, să răspund criticilor unui candidat la prezidenţiale care a luat 3% sau să văd mai ales momentul extrem de jenant, în care un partid istoric, respectat, este reprezentat în Parlament de către Sorin Roşca Stănescu, un adevărat liberal, un om care a fost liberal şi la Securitate, şi cu Traian Băsescu.


Domnule senator Sorin Roşca Stănescu, v-aţi ales un lider care vă reprezintă, faptul că pe cei care v-au înjurat până acum îi lăudaţi, iar pe cei pe care i-aţi lăudat până acum îi înjuraţi cred că ţine strict de partea de caracter al dumneavoastră şi al celor pe care îi susţineţi”, a spus Ponta parlamentarilor, în plen, ca răspuns la criticile formulate, printre alţii, de Andreea Paul-Vass, Mihai Răzvan Ungureanu, Crin Antonescu şi Sorin Roşca Stănescu.

Liderul PNL Crin Antonescu l-a criticat, luni, în plen, pe premierul Victor Ponta pentru faptul că nu a răspuns moţiunii de cenzură, spunându-i: ”Îmi pare rău, domnule prim-ministru, că din punct de vedere democratic v-aţi stins atât de tânăr”.

Antonescu a criticat faptul că premierul Victor Ponta a răspuns moţiunii de cenzură doar că ea a fost introdusă în campania electorală şi, având în vedere că aceasta s-a terminat, trebuie să se întoarcă la treabă.

1 COMENTARIU

  1. Jenant este sa furi un titlu de doctorat „dottore”, sa te acuze unii si altii de cel mai mare pacat al omului, vezi cazul Panait, sa cistigi cu coruperea si tradarea unora ca Tariceanu, Chitoiu, Stroe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.