Defilare de ambarcațiuni, jonglerii cu foc și concerte în cadrul Festivalului Bega...

Defilare de ambarcațiuni, jonglerii cu foc și concerte în cadrul Festivalului Bega Bulevard. Vezi programul COMPLET al evenimentului

0
DISTRIBUIȚI

BEGA BULEVARSD04_resize

O nouă ediție a Festivalului Bega Bulevard se pregătește în capitala Banatului, eveniment ce are ca scop atragea atenției timișorenilor asupra importanței canalului Bega. Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, ediția din acest an, care va avea loc între 5 – 7 septembrie, între Podul Tinereții și Podul Traian, a fost gândită pentru a pune în evidență Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic și ecologic.

Agenda festivalului va cuprinde o serie de concerte, spectacole, demonstraţii de navomodele şi numeroase activităţi pentru copii, ateliere de desen, pictură, face painting, expoziţii şi standuri de informare cu activităţi interactive, culturale şi artistice. Manifestările se vor desfășura pe malul canalului Bega și chiar pe apă.

”Ne apropiem de finalizarea proiectului de reabilitare a malurilor Begăi și reluarea navigației în regim de transport local, iar pentru timișoreni e vizibil deja că vor exista 9 stații de vaporetto funcționale după achizitionarea ambarcațiunilor. Pentru că timișorenii sunt, prin excelență, un public cosmopolit, pentru că arta înseamnă creație și pentru că în Timișoara există artiști extraordinari care merită din plin să fie promovați, anul acesta am invitat la Bega Bulevard evenimentul Made in TM”, transmite Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei.

Timişorenii vor putea participa şi la concursul tradiţional de răţuşte de plastic care vor pluti pe Bega.


Anul acesta, banii strânşi din vânzarea biletelor, vor fi folosiţi pentru dotarea Formaţiunii de Intervenţie Rapidă pe bază de voluntariat SALVO, din cadrul Compartimentului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei Municipiului Timişoara.

Iată programul Festivalului Bega Bulevard 2014:

5 septembrie
18.00 Deschidere Bega Bulevard – Fanfara Timişoara Big Band, alocuțiuni
18.30 Defilare ambarcațiuni pe Bega
19.00 Concerte
Marion Kraeutner Band; Grave for Sale; Phaser;Taxi
23.00 Jonglerii cu foc

6 septembrie
10.00 – 20.00 Activităţi pentru copii, ateliere de creaţie, expoziţii la standuri
10.00 Lecţii de dans cu Magnum VRD
11.00 Piesa de teatru ”Ariciul” – Teatrul Merlin
12.00 Zumba fitness
17.00 Concursuri pe apă între diverse tipuri de ambarcaţiuni
20.00 Made in TM la Bega Bulevard
23.00 Jonglerii cu foc

7 septembrie
10.00 – 20.00 Activităţi pentru copii, ateliere de creaţie, expoziţii la standuri
09.00 Piti show
10.00 Concert Peregrinii
11.00 Piesa de teatru ”Noua poveste a Scufitei Rosii” – Teatrul Merlin
12.00 Concert A.L.L. Friends Band
13.00 Formaţiunea SALVO – simularea unor acţiuni de salvare pe diferite tipuri de risc: scafandrii, ambarcaţiuni, G.R.I.M.P.(salvări în medii periculoase, în plan vertical)
16.00 Cursa răţuştelor pe Bega organizată de Clubul Rotaract Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.