Amânare pentru deschiderea traficului prin subpasajul de la Michelangelo. În ce stadiu...

Amânare pentru deschiderea traficului prin subpasajul de la Michelangelo. În ce stadiu sunt lucrările şi când se va deschide ruta pentru şoferi

0
DISTRIBUIȚI

pasaj michelangelo noaptea (1)Lucrările la subpasajul rutier avansează pe placul edilului şef Nicolae Robu. În cadrul unei conferinţe de presă primarul timişorean a oferit mai multe detalii despte stadidul lucrărilor de la Michelagelo. „Constructorii se descurcă, lucrează şi pe ploaie, reuşesc să facă faţă după ce se opreşte ploaia pentru unele operaţii. Termenul se respectă numai că prin termen trebuie să înţelegem corect. Atunci când intervin elemente obiective care fac să nu se poată lucra, data terminus se mută. O medie ar fi că 60 de zile de ploaie dau o decalare a termenului cu circa 90 de zile. S-a turnat betonul pe cele două bretele înspre Bd. Coposu dinspre Aleea Fc Ripensia şi dinspre Bd. Coposu înspre Michelagelo. Acum timp de două săptămâni betonul trebuie să se consolideze. Săptămâna aceasta se va lucra la breteaua care leagă UVT de Cluj şi nu este exclus ca la sfârşitul săptămânii să se ajungă la betonare, deşi eu cred că săptămâna viitoare mai degrabă se va ajunge la betoane.


După finalizarea betonării toate forţele vor fi cantonate pe breteaua dintre Bd. Mihai Viteatzu spre BD. Pârvan. Putem spune că la începutul lunii octombrie vom avea toate cele patru bretele finalizate. În momentul de faţă la Michelangelo se fac ultimele lucrări de introducere în subteran a conductelor de colectare a a apelor pluviale”.

Odată finalizate lucrările de la suprafaţă, primarul spune că „din partea a doua a lunii octombrie se va lucra la placarea pereţilor subpasajului. Drept urmare sunt condiţii ca aşa cum am spus înainte de venirea iernii, pe parcursul lunii noiembrie, să se poată circula prin subteran”. Conform contractului semnat cu UE, termenul de finalizare a lucrărilor la subpasajul de la Michelagelo ar fi 30 septembrie, însă acesta a fost modificat din cauza verii ploiaose. Robu susţine că lucrările la subpasaj vor continua chiar şi după deschiderea traficului, atunci când constrcutorii vor mai face amenjări de detaliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.