Nightlong sărbătoreşte ziua naţională cu ritmuri alături de americanul Troy Pierce

Nightlong sărbătoreşte ziua naţională cu ritmuri alături de americanul Troy Pierce

0
DISTRIBUIȚI

Şugubăţii organizatori ai evenimentelor Nightlong s-au gândit să serbeze Ziua Naţională a României printr-un eveniment cât se poate de interesant, care îl va aduce în oraşul nostru pe americanul Troy Pierce. „Marea adunare naţională Nightlong se vrea a fi o noapte lungă cu invitaţi de seamă, muzică atent aleasă şi dansuri mai mult sau mai puţin patriotice. Şi pentru că facem un elogiu trecutului, am ales şi o locaţie cu mare tradiţie, gazda noastră fiind Park Place, transformat special pentru acest eveniment. Acestea fiind spuse, pregătiţi-vă opincile, se lasă iar cu dans“.

Spun organizatorii evenimentului. Crescut în Indiana, lângă centre importante ca Detroit şi Chicago, Troy a fost influenţat încă de mic de muzica electronică.


In timp, el a ajuns un pilon important în comunitatea techno modernă, reuşind asta datorită turneelor mondiale alături de Richie Hawtin şi echipa Minus, show-urilor live, albumelor şi EP-urilor lansate atât sub numele lui sau folosind diferite aliasuri ca Louderbach sau Troy + Reka. Muzica lui variază într-un mod constant abordând o paletă amplă de stiluri, genuri şi influenţe, o fuziune de succes care nu de puţine ori îl duce „mult în afara spectrului normal“, după cum spune el. Alături de el, la petrecerea care va avea loc duminică 30 noiembrie de la ora 22 la Park Place vor mai mixa Dargo şi Chris Zahary, iar biletele costă 20 lei până la ora 01 şi 30 lei după.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.