Sute de litri de alcool confiscate de polițiști. Ce valoare are marfa

Sute de litri de alcool confiscate de polițiști. Ce valoare are marfa

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-77377005">

Sute de litri de alcool de contrabandă care pe piaţa neagră s-ar fi vâdut cu peste 22.000 de lei au fost confiscate de poliţişti. Oamenii legii au oprit în trafic pe DN66, la intrarea în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, iar în urma percheziţiei au găsit 248 de de litri de alcool etilic, fără banderola fiscală, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

tigari (2)

“În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, precum şi deţinerea  şi transportul de bunuri care trebuiau plasate sub regim vamal, cunoscând ca acestea sunt destinate săvârşirii contrabandei, cercetările fiind continuate cu suspectul în stare de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, cantitatea de alcool a fost ridicată în vederea confiscării, valoarea estimativă a acesteia fiind de peste 22.300 de lei .

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.