Care este cea mai mare supărare a lui Nicolae Robu faţă de...

Care este cea mai mare supărare a lui Nicolae Robu faţă de guvern şi de ce se simte ignorat

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu continuă să fie nemulţumit de banii pe care Timişoara îi primeşte de la guvernul Ponta pentru proiectele oraşului. Edilul a anunţat că municipalitatea va cere transferarea centurii de Nord-Vest a Timişoarei în patrimoniul propriu, dacă lucrările de acest tip vor fi eligibile pe fonduri europene, în ciclul de finanţare 2014 -2020. Robua precizat că o astfel de lucrare costă 45 de milioane de euro şi că ar putea fi finalizată în circa doi ani de zile.

Revenind la guvern, Robu a spus că „ceea ce mă nemulţumeşte de la nivelul guvernului cel mai mult în momentul de faţă este atitudinea avută în cadrul programului de creare de obiective sportive.


Când am citit o declaraţie a domnul Dragnea că l-a contactat pe domul primar Boc şi i-a propus să se facă la Cluj un bazin de înot cu facilităţi m-am mirat, pentru că acolo există deja bazine bine dotate”. Robu a conchis că „nu mă deranjează ce se face în alte părţi, dar nu poţi să nu dai niciun leu pentru obiectivele Timişoarei şi să dai acolo unde mai există. Vii să echilibrezi cât de cât, dar nu lăsa de izbelişte alte oraşe care nu au primit deloc bani pentru aşa ceva”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.