Feli a reuşit să smulgă ropote de aplauze la concertul ei din...

Feli a reuşit să smulgă ropote de aplauze la concertul ei din Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1041782739">

feli (23)Binecunoscuta solistă Feli a susţinut un concert extraordinar alături de colegii ei din TM Groove, evenimentul desfăşurându-se cu casa plină, în Jazzissimo Pub. Alături de o serie de cover-uri celebre din topurile de astăzi sau de ieri, muzicienii au cântat şi single-ul „Cine te crezi?”.

Noua melodie compusă de Feli, alături de Şerban Cazan şi Smiley, este o piesă extrem de sensibilă, care pune în valoare calităţile vocale remarcabile ale artistei. Versurile pline de expresivitate şi încărcate cu emoţie poartă în totalitate semnătura cântăreţei. „Piesa descrie o poveste reală: uneori o relaţie poate fi toxică, iar detaşarea poate fi foarte grea. Este o experienţă prin care am trecut mulţi dintre noi într-un moment al vieţii, sau la care cel puţin am fost martori”, spune artista.

Recitalul solistei s-a bucurat de un succes deosebit, iar atmosfera de la faţa locului a fost una cât se poate de incendiară. După concert, Feli împreună cu Horea Crişovan, Mircea Ardelean Jr şi Florin Cvaşa au acordat o sumedenie de autografe şi s-au fotografiat alături de fani.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.