Eveniment de promovare a albumului de debut Beck Corlan, la Ambasada

Eveniment de promovare a albumului de debut Beck Corlan, la Ambasada

0
DISTRIBUIȚI

beckBeck Corlan va susţine un concert de promovare a albumului ei de debut, Poduri de pace, evenimentul care va avea loc la Ambasada, pe data de 27 martie de la ora 20.30.

Beck Corlan este una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute. Albumul ei de debut, „Poduri de Pace”, cuprinde 12 piese compoziţii în limba română. „Nu am putut să numim acest concert „Lansare de album, Poduri de Pace” pentru că am decis ca albumul să fie lansat pe internet şi să ajungă în posesia ascultătorului cât mai repede. Dar nu am putut nici să renunţăm la ideea unui concert „Poduri de Pace” aşa că, le-am împletit pe amândouă şi am pus la cap un concert în care promovăm primul nostru album.


Mulţumim echipei de la Ambasada pentru spaţiul minunat pe care ni-l pun la dispoziţie. Este un loc inedit cu care ne potrivim din toate punctele de vedere. Timişoara este căsuţa noastră minunată, în care vă invităm pe toţi cei de-ai casei să luaţi parte la acest eveniment, şi cu atât mai mult musafirilor din apropiere“, spune Beck Corlan. Alături de ea, la acest concert vor mai cânta Ana Huţu – backing vocal, Johny Kui – chitară electrică, chitară clasică, voce, Marcelle Poaty-Souami – clape, Dani Kui – bass şi Emi Kui – tobe.

La sfârşitul anului 2013, Beck a iniţiat un inedit eveniment caritabil, numit „Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea“, care a strâns haine groase pentru oamenii străzii. După apariţia viralului cu „Istoria muzicii româneşti în nouă minute“, realizat alături de Marta şi Ana Huţu, melomanii le-au acordat un interes deosebit celor trei artiste timişorence. Dealtfel, Beck a fost invitată şi în cadrul emisiunii „Garantat sută la sută”, cu Cătălin Ștefănescu.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, solista ne-a dezvăluit că pregăteşte câteva piese în limba engleză. „Feedback-ul e unul foarte bun. Oamenii au aşteptat cu nerăbdare să facem concertul ăsta şi să audă piesele şi live. Pregătim piese în limba engleză pentru că vara asta ieşim în Suedia, Ungaria, şi Anglia şi vrem să reprezentăm cât putem de bine România. În Suedia am fost invitaţi să cântăm la „Gullbrannafestivalen”, care este cel mai mare festival de muzică creştină din Suedia. Vom concerta lângă artişti ca Kirk Franklin, care a câştigat 7 Grammy Awards sau Switchfoot, o trupă a cărei muzică a fost folosită în filmul Spiderman 2 ca soundtrack. Aşteptăm cu nerăbdare participarea noastră“, ne-a declarat Beck Corlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.