Dezvăluire BOMBĂ făcută de Dan Idolu la PRESSALERT LIVE. Ce sumă EXORBITANTĂ...

Dezvăluire BOMBĂ făcută de Dan Idolu la PRESSALERT LIVE. Ce sumă EXORBITANTĂ plătesc timișorenii pentru facturile din concediile lui Robu VIDEO

15
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (2)

Concediile primarului Nicolae Robu îi costă mult pe timișoreni. Dacă pentru ultimul concediu petrecut de primarul Timişoarei în Dubai a însemnat achitarea de către municipalitate a unei facturi de peste 3200 de euro pentru apelurile telefonice în roaming şi pentru traficul de date de pe telefonul mobil de serviciu al liberalului Nicolae Robu, după cum a dezvăluit PRESSALERT.ro, iată că și celelalte concedii au scos din buzunarul public sume la fel de exorbitante.

„Nicolae Robu a cheltuit pe factura la telefon când a fost plecat în Thailanda – aproximativ 2500 de euro, Singapore și Vietnam – 1200 euro. Numărul de telefon a fost pe consiliul local, apoi s-a mutat pe primărie, iar după Dubai, numărul s-a transferat la RETIM”, a dezvăluit, în această seară, consilierul local PSD Dan Idolu la PRESSALERT LIVE. În Thailanda, primarul a fost în concediu, iar în Singapore și Vietnam ca să reprezinte municipalitatea.

La rândul său, consilierul local independent Adrian Orza spune că acest lucru este posibil din cauza unui vid legislativ, care nu impune o sumă maximă pentru costul unor astfel de servicii. „Dacă nu există restricție, nu putem să spunem că este legal sau ilegal să facă astfel de facturi. Din punct de vedere al imaginii, Robu a greșit când a făcut facturile astea, nu ca regulament intern. Dacă nu există un regulament, nu ai ce face. Ar trebui să existe. E vorba de Vodafone, care avertizează la 50 euro, 500 euro, 2.500 de euro, la ce valoare a ajuns abonamentul, ca să nu facă fără știința lui cost prea mare”, a susținut Idolu.

Chiar dacă firma de telefonie face astfel de notificări, pe primar nu l-a interesat, dovadă suma exorbitantă pe care primăria o plătește din banii timișorenilor pentru ca primarul să poată sta pe Facebook și să vorbească fără opreliști la telefon din concediile exotice.

Legat de factura de 3.200 de euro plătită la telefon după vacanța în Dubai, consilierul local Adrian Orza a ținut să precizeze că, din punctul său de vedere, „factura mi se pare mare”.


Pe de altă parte, consilierul local PSD Dan Idolu este revoltat că din banii timișorenilor a fost plătită o astfel de factură și a declarat că „nici măcar din propriul lui buzunar nu ar fi normal să plătească o astfel de factură. Dacă ești cetățean responsabil, nu cheltui o asemenea sumă de bani. Eu, cu siguranță, nu am avut astfel de facturi de când sunt director la aeroport. Recunosc că în ultima vreme nu am fost la Singapore, Dubai sau Thailanda, nu cunosc tarifele, dar m-aș fi interesat. Nu cred că a fost o acțiune conștientă”.

În finalul emisiunii, Dan Idolu a mai precizat că va solicita Primăriei Timișoarei, dar și societății RETIM să-i comunice valoarea facturilor la operatorul de telefonie, dar și anexa cu lista în care apare cât a cheltuit fiecare abonat. „Ar trebui ca ce a făcut Nicolae Robu în ceea ce privește factura la telefonie să o punem într-un context mai larg. Să nu uităm că Nicolae Robu a spus că vrea salariu de 5.000 de euro, pentru că merită. Sigur că toți ne dorim să avem astfel de salarii. Dar dacă salariul mediu brut în România este de 395 de euro, despre ce vorbim? Dacă era de 3.000 de euro salariul mediu, putea să aibă pretenție la 5.000 de euro. Probabil că și acum s-a gândit că merită, nu a conștientizat că această sumă este mai mare decât și-o poarte permite orice cetățean”, mai consideră consilierul local PSD. Dan Idolu a susținut că primarul a spus o „minciună prin omisiune” atunci când a susţinut că nu ştie de sumele plătite pentru telefonul său de serviciu.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

15 COMENTARII

 1. Mai oameni buni voi nu faceti legatura?
  Sotia lui Chirila este aparatoarea nemtilor de la Retim
  Retimul i-a oferit lui Robu masina, acum si telefon.
  Retimul incaseaza de la timisoreni sume exorbitante fara a presta servicii corespunzatoare taxelor.
  Plata acestor servicii de catre o societate care beneficiaza de serviciile municipalitatii echivaleaza cu primire de foloase necuvenite, o infractiune asimilata luarii de mita.
  Daca spuneti ca unul din actionarii Retim este CLMT tot nu poate fi exonerat primarul de raspundere.
  ALO DNA dormi in izmene sau si facturile voastre de telefon sint

  • Stimata d-na avocat….Va urmaresc de multa vreme si va apreciez comentariile ! Sunt la obiect si pline de esenta, pertinente, a-si putea spune. Am doar o intrebare pentru domnia voastra ! Sunteti cumva sotia unui capitan de politie de frontiera cu acelasi nume ca dvs ? Am cunoscut in calatoriile mele peste frontiere un Domn (cu d mare) capitan Obirsanu, la vama Moravita. Un om deosebit, cinstit, corect, un adevarat profesionist desavirsit. Era un domn blond, simpatic si de caracter, ceea ce, din pacate nu pot spune despre toti ofiterii de politie de frontiera pe care i-am intilnit la trecerea frontierei din 1978 pina in prezent …..Evident, nu astept un raspuns aici, lucru total inutil ,deatfel.Stiu ca d-nul capitan avea o sotie avocat insa este posibil sa fie doar o coincidenta de nume.Daca intuiesc exact, transmiteti-i va rog multe salutari de la Gabriel zis si Marko de catre unii colegi ai dumnealui. Cu stima, Gaby

 2. Spun „gurile rele” ca acel domn Idolu nu ar fi asa „curatel” moral si nici „altfel”, si
  daca tot are informatia ca facturile „reclamate” au fost preluate de Retim, o firma mixta privata, romano- germana, atunci se anuleaza acuza suportrii acestor cheltuieli din banii publici. Car: O noua carcoteala! Dragos, te rog, trage-i de urechi pe invitatii care dau informatii contradictorii!

 3. A ajuns Idolu sa l traga de urechi pe ROBU!!???Pai dle idolu,nu dvs plateati din banii aeroportului salonul de masaj pe care l frecventezi,berile pe care le sugi de dimineata pana seara..fie ca esti in trafic sau la slujba,autoturismul bmwx3 pe care il folosesti in interes personal….hai sa nu ridicam piatra!!!!!

 4. Rusine dle Robu ! Bine face dl Idolu ca informeza populimea care l-a votat pe primar. Iar ,,indpendentu’ ” lu peste prajit , habar n-are de lege. Dar isi da si el cu parerea. De pe telefonul de serviciu se poate vorbi numai in interesul serviciului. Pune mana pe carte , amaratule. Alo, Camera de conturi , ia bagati un control si verificati cheltuielile cu telefoanele , apoi informati-l si pe ,,independent” cum sta treaba………

 5. LOL….Eeee….Eternul Chirila, omul din umbra….Il stiu din 1993 era un tip mereu la costum, blond, cu mustata si relatii in mai toate cercurile….Nici nu ma mir ca s-a infiltrat pe linga robu (cu r mic) si e pe cai mari in continuare…..

 6. Robu, liber la cheltuieli pe banii contribuabililor, adica poate sa cheltuie oricat, fara niciun scrupul…e enorma suma, chiar nu e constient ca isi bate joc de cetateni. Rusine!!!

 7. madam Iulia-nu stiu ce cunostinte ai tu despre cheltuirea banului public, dar o asemenea factura de telef. sau de orice altceva ,a unei societati in care statul prin CL in cazul nostru,este actionar,ar trebui sa aiba o reactie pe masura…nu ca a ta ..care scufunda in mediocritate…trebuie sa facem un pas inainte si sa asezam primarul acolo unde-i este locul…in nici-un caz pe post de prim secretar ..PNL !

  • kacaldarita-cucoana asta dirlie rau de tot (gura sparta) il apara pe rrobisor pentru ca are un mare interes=dolarii&lovele lu’barbasu de la primarrika unde frreaca menta tot pe banii nostuu! la balamuc cu amantrei! sunteti echipaaa! aveti valoarrre, la inchisoarrrre!

 8. Domnule Orza.. de ce nu pomeniti de afacerile de la Spitalul Judetean Timisoara, mai exact Policlinica Sportiva de pe strada Tusnad 17, unde dumneavoastra ati licitat cladirea la valoarea de 10.000 de marci vest germane in favoarea familiei Surdan, impreuna cu penalul Miut exdirector din cadrul Primariei Timisoara serviciul Patrimoniu, sunteti un penal identic..
  Sper ca DNA sa se sesizese pentru faptele dumneavoastra..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.