Explozie de muzică, lumini și culoare la Revolution Festival, unde timișorenii s-au...

Explozie de muzică, lumini și culoare la Revolution Festival, unde timișorenii s-au distrat până dimineața. Cine urcă astăzi pe scenă FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-269255275">

revolution festival (23)

Prima ediţie a Get EXITed!Revolution Festival, care are loc în acest weekend la Muzeul Satului, a debutat în forţă, cu peste 5000 de oameni prezenți aseară la concerte, evenimentul care aduce în faţa timişorenilor o serie de artişti internaţionali şi o atmosferă de vis fiind un succes. Pe cele şase scene din incinta festivalului, timp de două zile au loc concerte şi DJ set-uri cu peste 100 de artişti, iar alături de evenimentele muzicale organizatorii au adus un plus de culoare graţie diverselor happening-uri de la faţa locului susţinute de artiștii Teatrului Inex din Belgrad (care oferă elemente de circ contemporan) sau artiștii New Entertainment Group din Novi Sad care oferă momente de neuitat cu acrobați pe picioroange şi dansatori. Startul evenimentului a fost pe scena mare de Mike Altrin, care au avut parte de aplauze sincere. Mai apoi, la Music Guru au intrat Implant Pentru Refuz. Chiar dacă recitalul lor a avut loc pe lumină, energia degajată de trupa al cărei solist vocal este Tavi Horvath a fost una molipsitoare, astel încât în faţa scenei fanii trupei au declanşat un mosh de zile mari. Numeroşii fani ai timişorenilor au creat o atmosferă incendiară.

Seara a continuat cu sârbii de la Eyesburn şi bosniecii de la Dubioza Kolektiv, aceştia din urmă fiind pe placul miilor de oameni adunaţi în faţa scenei mari. Trupa şi-a arătat sprijinul pentru site-ul de torente Pirate Bay cu un steag apărut la un moment dat pe scenă şi a dialogat permanent cu publicul, show-ul lor fiind unul de nota zece. Olandezii de la Noisia au continuat nebunia, după care la scena mare au venit Rahmanee, Kojok şi Beepo. Şi la celelalte scene publicul a avut parte de concerte şi seturi de poveste, dar dincolo de artiştii care au evoluat în faţa publicului, magia Revolution Festival-ului constă în faptul că organizatorii manifestării au reuşit să creeze o atmosferă de festival „de afară“, experienţa celor 15 ediţii de EXIT fiind una de bun augur. Festivalul continuă şi duminică 31 mai. Pe scena principală vor evolua Methadone Skies, Partibrejkers, Sabaton, DJ Fresh, Modestep, Dj Marky ft Stamina, Mighty Boogie și Elementrix. Pe scena Electric Apex vor evolua DJ Cips, Sorenson, Elarith, Mofo, Nusha, Negru, Eless, Marko Nastic, Ninetoes şi Klaus în timp ce la scena Extreme vor cânta Grave For Sale, Hteththemeth, Thundersteel, Coa 13, Faceplant, Downstrow, Putrid Blood, False Reality şi Spinecrusher.

Organizatorii doresc să le aducă la cunoștință vizitatorilor că în perioada evenimentului nu au voie să aibă asupra lor decât următoare: rucsac, nu mai mare de dimensiunea unui rucsac de școală, pălărie (șapcă), brichete, telefoane mobile, ochelari de soare, țigări, umbrele, pelerine de ploaie, soluție pentru lentile de contact. Aparatele foto și video sunt permise doar cu acreditare oficială. În același timp, este interzisă intrarea cu următoarele: cuțite sau alte arme, sticle, instrumente, mâncare sau băuturi ce au fost cumpărate din altă parte, pături, animale de companie, corturi, umbrele de mari dimensiuni. Pentru acest eveniment, timișorenii au la dispoziție gratuit o cursă specială spre Muzeul Satului, locația evenimentului. Așadar, autobuzul 46 va circula de la stația Punctele Cardinale/ Bastion până la Muzeul Satului și retur. Prima cursă spre Revolution Festival de la Punctele Cardinale este programată la ora 17:30, iar ultima plecare de la Muzeul Satului spre oraș este programată la ora 5:00.Biletele pentru o zi de festival costă 49 lei la intrare.



1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.