Jimbolienii de la NTFO cuceresc cluburile din întreaga lume, show-urile lor din...

Jimbolienii de la NTFO cuceresc cluburile din întreaga lume, show-urile lor din Dubai, Republica Dominicană sau Ibiza fiind apreciate de petrecăreţi. Vezi când vor mixa „acasă“

0
DISTRIBUIȚI

ntfoCei doi muzicieni din Jimbolia care alcătuiesc proiectul NTFO au parte de o recunoaştere internaţională tot mai mare, show-urile lor fiind apreciate de către publicul amator de party-uri în întreaga lume. După ce au fost invitaţi să susţină seturi în cele mai exclusiviste cluburi din întreaga lume, Dani şi Robert, cei doi tineri jimbolieni care alcătuiesc duo-ul NTFO vor fi prezenţi în mai multe locaţii fierbinţi în această vară, printre acestea numărându-se apariţii în cluburi de top din Europa dar şi din alte zone geografice, printre apariţiile lor exotice numărându-se şi un gig programat pentru data de 8 septembrie în Republica Dominicană. Odiseea celor doi muzicieni a început în oraşul lor natal Jimbolia, în clubul Dolce Vita. Cei doi fac parte din noua gardă a muzicii electronice din România şi au reuşit, într-un timp scurt, să ajungă în preferinţele jucătorilor cheie din industrie ca Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice sau Luciano.


Primul lor vinil a apărut în luna ianuarie a anului 2010 iar printre piesele care s-au regăsit în seturile tuturor DJ-ilor respectaţi din lume s-a numărat şi remixul lor la H.O.S.H. – „Cash the Chord”. Toamna anului 2011 a adus alte producţii originale şi remix-uri, dar şi piesa “Feelings”, ce marchează începutul colaborării cu Diynamic. Au urmat producţii precum “Nobody Else” şi “Beating Heart” alături de producătorul olandez Karmon sau alături de Rhadow seria de E.P.-uri numite Şlagăre, lansate pe Sintope Digital.

La începutul lunii aprilie, jimbolienii au fost invitaţi să mixeze în Dubai, iar la sfârşitul acestei săptămâni, muzicienii au fost invitaţi să susţină seturi în Berlin şi Berna (Elveţia), urmând ca în luna octombrie a acestui an NTFO să fie prezenţi la Amsterdam Dance Event, unul din cele mai prestigioase evenimente dedicate muzicii dance din întreaga lume. Alături de colegii lor de „label“, jimbolienii vor susţine în această vară şi câteva seturi în Ibiza, în cadrul Diynamic Outdoor, evenimentele urmând să se desfăşoare la Beachhouse. Timişorenii vor avea ocazia să se reîntâlnească cu cei doi jimbolieni care au cucxerit ringurile de dans din întreaga lume, în cadrul unui eveniment numit „The Biggest Rooftop Party in Town“, care va avea loc – conform site-ului lor oficial- în data de 18 iulie, pe acoperişul Iulius Mall-ului din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.