Flashmob în centrul Timişoarei: zeci de tineri vor interpreta o coregrafie de...

Flashmob în centrul Timişoarei: zeci de tineri vor interpreta o coregrafie de „dansul dragostei”. Când are loc inedita acţiune

0
DISTRIBUIȚI

dans piata operei

Zeci de dansatori îşi dau întâlnire, din nou, în Piaţa Operei din Timişoara pentru a interpreta cu entuziasm o coregrafie a unui dans special, mai puţin cunoscut în România, pe melodia „Temperatura”. Este vorba de Zouk-ul Brazilian, supranumit „dansul dragostei”, care a apărut la mijlocul anilor ’90 în Rio de Janeiro.

Flashmob-ul de dans are loc sâmbătă, 19 septembrie, în jurul orei 17.00. Aceeași coregrafie se va dansa sâmbătă în aproape 200 de orașe din întreaga lume, printre care Paris, Tokyo, Londra, Buenos Aires, Toronto sau New York. România va fi prezentă cu două orașe pe harta finală a evenimentului.


Alături de Timișoara se va afla și București.

Anul trecut, peste 5.000 de dansatori, din 119 de orașe și 35 de tari, au luat parte la eveniment, iar anul acesta sunt deja anunțate 193 de orașe de pe toate continentele. Zouk-ul Brazilian este un dans de cuplu și se dansează pe o mare varietate de muzica, incluzând Zouk, Hip Hop, R&B, Pop, Dubstep, de oameni din întreaga lume, de toate vârstele. Coregrafia pe care se va dansa sâmbătă la Timişoara a fost creată de Rodrigo Delano, unul dintre cei mai importanți profesori de zouk din Brazilia.

În 5 septembrie, a fost organizat încă un astfel de flashmob dansat în Piaţa Operei. Atunci, zeci de tineri au dansat West Coast Swing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.