Ce propunere ULUITOARE face primul purtător de cuvânt al revoluției din decembrie...

Ce propunere ULUITOARE face primul purtător de cuvânt al revoluției din decembrie ’89 pentru morții din Colectiv

4
DISTRIBUIȚI

vaida corneliu

Fost luptător în Revoluția din Decembrie 1989, Corneliu Vaida este un personaj adânc implicat în viața comunității timișorene. El a lansat, joi, pe blogul său, o scrisoare deschisă adresată viitorului premier, cu o rugăminte mai puțin obișnuită. Acesta cere viitorului premier ca urmașii victimelor din „Colectiv” să aibă aceleași drepturi ca și urmașii eroilor revoluției.

„Îți scriu acum Premierule, pentru un singur motiv: Îți cer un singur lucru.


Nu cer pentru mine, ci pentru morții și răniții de la Clubul Colectiv. Îți cer Premierule ca urmașii morților din Colectiv și răniții de acolo să aibă aceleași drepturi cu «Urmașii Decedaților si Răniții din Revoluția din 1989» în conformitate cu  Legea 341/2004! (…) Oamenii ăștia care nu mai sunt  – sau încă mai sunt, cu trupul și sufletul schilodit, NU SUNT CU NIMIC MAI PREJOS DECÂT VICTIMELE DE ACUM 26 DE ANI!”, spune o parte din mesajul celui care a fost primul purtător de cuvânt al Revoluției din 1989.

„Poate crezi, Premierule, că-ți scriu sub imperiul emoției de moment, dar te asigur că așa gândesc, emoționat sau nu”, a mai scris Vaida pe blogul său. Mesajul a fost preluat și distribuit pe rețelele de socializare.

4 COMENTARII

  1. Deci uite cum își bate joc, tocmai un revoluționar de memoria eroilor revoluției. Incidentul din Colectiv a fost tragic dar hai sa nu confundam lucrurile. Excesul asta de zel nu e ok.

  2. Populism este delicat spus. Acest individ este de un tupeu maxim, autointitulindu-se primul purtator de cuvant al revolutionarilor. Se baga inseama fara rost si cu obraznicie maxima. Dragos nu-l cunoaste!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.