De ce Timişoara e mai tare decât Caracalul

De ce Timişoara e mai tare decât Caracalul

2
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Timișoara a devenit un oraș al aberațiilor. Ieri, primarul Nicolae Robu era supărat că, vezi Doamne, Caracalul va avea centură și Timișoara nu. Ce să vă spun! Timișoara are palmieri, un primar care are show cu liberale pe Facebook, are vise de statui cu Tarzan, un primar care se plimbă cu un Mercedes de 74.000 de euro, are ciori de care nu poate scăpa, are palate cu turnulețe, izvor în pasajul de la Michelangelo și în curând va avea (în visele edilului) un metrou, pentru că va deveni metropolă prin unificarea cu Aradul. Normal că Timișoara e mai tare decât Caracalul, ce mare brânză.


De departe, cel mai comic este primarul care bifează atacuri peste atacuri, exact ca în desenele cu Tom și Jerry.

De la presă, la PSD, de la parlamentari, la guvernul Cioloș, toți, de la mine, la ultima secretară din guvern, toți suntem niște proști. Și pentru asta îi mulțumesc zi de zi lui Dumnezeu că nu sunt vreo liberală angajată recent în Primăria Timișoara sau ascunsă prin ceva birou de la partid, mult prea îndoctrinată ca să mai consider de prost gust ieșirile acestui om. În vreme ce se plânge că Timișoara nu primește bani de la București, primarul Nicolae Robu a rămas un romantic. Un fan al scrisorilor. De unde taie și spânzură pe Facebook cu emisiuni care îl fac și pe Dan Diaconescu să plângă de ciudă din cauza nivelul ridicat de penibil, când vine vorba de lupta pentru oraș, e greu să profităm de tehnologia care ne place atât de mult. E greu pentru primarul Nicolae Robu să se suie în avion să meargă la București să facă lobby pentru oraș. A fost simplu, pe de altă parte, să plece în Singapore, New York sau prin alte destinații de unde a adus concepte. Dă-i încolo de bani, la ce ne trebuie? Până la urmă, să fii primar e o chestiune de grădiniță, și nu, nu mă refer la ieșirile de pe Facebook la adresa PRESSALERT.ro, ci la pancartele cu zero lei desenate de primar pentru a protesta împotriva guvernului Ponta, care nu a alocat bani pentru Timișoara. Să ne fie de bine!

2 COMENTARII

  1. O singură nuanţă 😉 :
    „…nu sunt vreo liberală angajată recent în Primăria Timișoara sau ascunsă SUB ceva birou de la partid…”

    Minunat scris… mulţumim, mă înclin…

  2. „Normal ca Timisoara e mai tare CA SI Caracalul” este varianta gramatical corecta 🙂 . Daca tot facem afirmatii,ca sa fie pertinente, trebuie sa fie impecabile din orice unghi. Macar voi din presa scrisa sa dati un exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.