Elevă de liceu găsită spânzurată la marginea orașului. Ce mesaj a lăsat...

Elevă de liceu găsită spânzurată la marginea orașului. Ce mesaj a lăsat pe o rețea de socializare

2
DISTRIBUIȚI

spanzuratoare

O tânără în vârstă de doar 19 ani, elevă în clasa a XII-a cu rezultate bune la învățătură a fost găsită spânzurată într-o pădure de la marginea orașului Petrila din județul Hunedoara.


Cu câteva zile înainte de a se sinucide, eleva scrisese pe profilul său de Facebook: „las doar mister în urma mea“.

„Persoana decedată a fost găsită în zona „Pârâul Dracului”, de către un trecător. Aceasta era atârnată cu o cordelină de un mesteacăn şi avea lângă ea un ghiozdan şi un caiet”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Eleva era în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” din Petrila şi avea rezultate bune la învăţătură, potrivit voceastrazii.com.

2 COMENTARII

  1. Si invatatura te tampeste, inveti toate prostiile nefolositoare de nebun, apoi constati ca nu esti suficient de cu picioarele pe pamant in societate, de ce se spanzura tot din-astia cu note bune, etc?
    De ce aia care repeta clasa nu se spanzura?
    Pentru ca sistemul te rupe de realitate, tu vrei sa iesi in fata sa ai un viitor, in schimbi iti soliciti creierul, vointa, iti sacrifici timpul, si rabdarea pe niste lucruri care nu te intereseaza, acumulezi frustrare ca recompensele nu sunt pe masura muncii tale si pentru ca habar n-ai pe ce lume traiesti te duci si te spanzuri pentru tanda si manda pentru ca traiesti in visele tale.

  2. Se pare Alexandre ca tu ai cam repetat clase…din moment ce nu te-ai spanzurat. dar precis ca esti „suficient de cu picioarele pe pamant’-vorba ta, strict gravitational vorbind. Dupa cum scrii.de limba romana nu ai trecut.Exact cum zici,de ce sa-ti incarci neuronul cu Eminescu, Caragiale si altii
    Dar sa te verific putin la fizica (nu educatie..),poate cunosti raspunsul corect: Cum stai tu asa, cu picioarele pe pamant si pamantul se roteste,la un moment dat ajungi cu capul in jos…cum dreaqu de nu pici de pe planeta?Este ca stii raspunsul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.