Gest CRUNT al unor braconieri din Lugoj: au omorât un animal care...

Gest CRUNT al unor braconieri din Lugoj: au omorât un animal care era împreună cu puii. Ce explicație nesimțită au

0
DISTRIBUIȚI

braconaj

Acuzații grave la adresa a trei lugojeni care sunt cercetați într-un dosar penal pentru braconaj.

Polițiștii lugojeni au anunțat că au oprit vineri noaptea o mașină pe strada Libertății din Lugoj, iar în autoturism a fost descoperită cantitatea de 46 de kilograme carne de vânat, scrie lugojinfo.ro. În momentul în care au observat polițiștii, două persoane au sărit din mașină și au luat-o la fugă. Bărbatul aflat la volan este din Lugoj, are 43 de ani și se numește Istodorescu Sorin, zis Soare. ”Este vorba de o acțiune a Biroului Poliției Rutiere din Lugoj. Polițiștii au ridicat întreagă cantitate de carne pe care au predat-o către clubul AJVPS Lugoj și au mai ridicat arme de vânătoare deținute legal de către conducătorul auto, care nu au fost însă găsite asupra să. Asupra lui a fost găsit vânatul și mistreții. În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru braconaj”, au anunțat polițiștii din cadrul IPJ Timiș pentru lugojinfo.ro.

bracona1j
Niciunul dintre suspecți nu și-a recunoscut faptă, Istodorescu declarând polițiștilor că a găsit carnea și mistreții pe marginea drumului.


Un vânător a declarat pentru lugojinfo.ro că modul de operare a braconierilor dovedește o cruzime ieșită din comun. ”Practic nu ai cum să prinzi mistreții. Au omorât scroafa și bieții purcei au venit lângă trupul ei. Sunt purcei de lapte și ei nu pot sta fără scroafă. Este strigător la cer ce s-a întâmplat! Au omorât scroafa cu purceii lângă ea. Așa ceva nu face niciun vânător. Trebuie să treci prin niște stări și să nu ai suflet. Sunt șocat!”, a declarat vânătorul. Mistreții au fost preluați în custodie de către reprezentanții Direcției Silvice care vor fi nevoiți să îi crească cu biberonul până nu vor mai fi dependenți de lapte, și apoi vor fi eliberați în natură.

Foto: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.