Cei mai mari producători din Europa de scaune pentru persoane cu dizabilități,...

Cei mai mari producători din Europa de scaune pentru persoane cu dizabilități, uimiți de o fabrică din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

lift banat

Asociația Europeană a producătorilor de platforme și scaune rulante, care adună 42 de membri din 11 țări, reprezentând 70% din producția mondială, a avut adunarea generală, la sfârșitul săptămânii trecute, la Timișoara. Propunerea a venit de la Christian Lucaci, un sas plecat din Timișoara în Germania în 1990.


„Ce se citeşte în presa occidentală despre România sunt numai lucruri negative. I-am adus să vadă că situaţia este alta. Au fost impresionaţi”, a declarat Lucaci.

Cei mai mari producători din Europa au vizitat fabrica Lift Banat, care produce lifturi unicat pentru persoanele cu dizabilități. Acestea pot să ajungă până la o înclinație de 62 de grade și o rază de 200 de metri. După ce a vizitat fabrica, prof.dr.ing Wolfram Vogel a susţinut că „producţia este structurată şi foarte curată. Începe de la maşini şi se termină la hainele muncitorilor. Ce m-a impresionat şi nu mă aşteptam a fost să constat că în fabrică se produc atâtea din componentele necesare. Fiind vorba de produse unicat este mult de lucru la ele. Normal că diferă de producţia de serie şi este remarcabil ce reuşesc să facă”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.