Cristian Gălan: ”Mai mult noi am intrat în visul suporterilor și am...

Cristian Gălan: ”Mai mult noi am intrat în visul suporterilor și am făcut parte din el”. Ce promisiune inedită trebuie îndeplinită de către căpitanul lui ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
politehnica promo (8)
Cristian Gălan și-a asigurat un loc în istoria alb-violetă

Promovarea cu ASU Politehnica în Liga a III-a are un impact major asupra ”Băieților în ghete”. Căpitanul Cristian Gălan e hotărât să se țină de una dintre promisiunile făcute în cazul îndeplinirii obiectivului. Fundașul în vârstă de 27 de ani urmează să scrie o carte despre aventura alb-violeților din ligile inferioare până în anticamera eșalonului de top.

”La sfârșitul turului am promis și se pare că trebuie să mă țin de promisiune. Cu siguranță o să încerc să scriu pentru că așa ceva nu știu dacă voi mai trăi în viață. Le mulțumim în primul rând suporterilor, eu personal colegilor mei și staff-ului, tuturor celor care fac parte din acest proiect.


Mai mult noi am intrat în visul lor și am făcut parte din el”, a declarat Cristi Gălan. Acesta a purtat după victoria de ieri cu Mama Mia (3-1) un maiou cu mesaj sugestiv: ”Suntem mândri cu voi!”.

Prezent în angrenajul lui ASU Poli încă din ediția 2012-13, când timișorenii aveau deplasări în locații pitorești din ”Județ”, Gălan mai activase în eșaloanele superioare la Poli II și apoi la Flacăra Făget. ”În etapa 1 nu credeam că vom fi noi cei care promovează. Dar cu timpul am prins încredere. Suntem echipa cu cele mai multe puncte și cred că ne merităm acest loc. Grupul nostru a făcut diferența. Nu am avut vedete care au venit dintr-o ligă superioară, fiecare jucător și-a văzut lungul nasului și a muncit cât a trebuit să câștigăm fiecare meci pe care l-am putut câștiga”, a precizat căpitanul lui ASU Poli.

Gălan se simte motivat și pentru o nouă mare performanță, de această dată un urcuș din B în A. ”Sper să nu fie ultimul, mergem în Liga a II-a cu același gând. Se modifică un eșalon, vin jucători mai experimentați. Noi, cred eu, am acumulat suficientă experiență ca să le facem față și să-i învingem”, a conchis fotbalistul originar din Hunedoara. La ultimul joc pe teren propriu din acest sezon, Cristi Gălan a evoluat cu numărul 19, în cinstea colegului Sergiu Iorgovan, care e în refacere după problemele medicale. De obicei fundașul alb-violet evolua cu numărul 21, celălalt număr cu care se formează anul nașterii originalei Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.