Traian Băsescu, la Timişoara, despre pedeliștii din PNL: „Îi regret pe toți”....

Traian Băsescu, la Timişoara, despre pedeliștii din PNL: „Îi regret pe toți”. Ce spune despre beneficiile băsismului

0
DISTRIBUIȚI

Traian Băsescu

Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară şi fost preşedinte al României, a fost prezent astăzi la Timişoara, acolo unde a susţinut o conferinţă de presă, în prezenţa a circa 200 de membri de partid. Evenimentul a fost deschis de candidaţii PMP Timiş la Consiliul Judeţean Timiş şi la Primăria Timişoara, Roxana Iliescu şi Marius Dugulescu, care şi-au expus pe scurt programele politice pentru funcţiile pe care doresc să le ocupe. Traian Băsescu a ajuns la microfon în scurt timp de la intrarea în sală şi a început cu un mesaj pentru primarul Nicolae Robu, care a trimis Poliţia Locală să aplice o amendă PMP Timiş, pentru că a vopsit poarta sediului primit de la municipalitate, amendă care a fost scrisă pe numele lui Traian Băsescu.
„O voi plăti.


În centrul Timişoarei o să pună pe lângă palmieri şi tei. Din banii de amendă să cumpere câţiva tei să îi planteze şi va fi toată lumea mulţumită, deci nu voi contesta amenda primită de la domnul primar Nicolae Robu”, a spus fostul preşedinte al României.

Apoi, acesta s-a adresat membrilor partidului, cerându-le votul şi asigurându-i ca toţi candidaţii sunt demni de a primi încrederea acordată prin vot. „ Suntem într-un moment în care electoratul cere politicieni cinstiţi, politicieni noi, în care electoratul spune că nu vrem să mai auzim de PSD sau de PNL sunt toţi o apă şi un pământ. Auzim aceste exprimări şi de la oameni simpli şi de la analişti sau jurnalişti. (….) Noi astăzi, în România, avem o problemă, neîncrederea electoratului în partidele tranziţiei. Mesajul meu este dacă unii vor partide noi, vor oameni politici noi, vor oameni nepătaţi, votaţi PMP! Un partid care nu are atârnate de picioare poblemele tranziţiei, fie că vorbim de corupţie sau de probleme admnistrative”, a spus şeful PMP. Fostul preşedinte a oferit şi o definiţie a termenului băsist. „A fost termenul care a ajutat la alegerea lui Klaus Iohannis când i-am chemat pe băsiştii mult huliţi să slaveze ţara de Victor Ponta”, a explicat preşedintele PMP. Băsescu a comentat şi că toate proiectele care se încep sau se inaugurează în campanie electorală sunt modalităţi de a fura votul cetăţenilor. }ntrebat de presa locală, Băsescu a admis că regretă toţi pmembrii PDL care au ales să se alăture PNL şi nu PMP, explicând că cu ajutorul lor ar fi putut reconstrui PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.