Timișoara, legată pe calea aerului de Cluj-Napoca și Iași, începând de mâine....

Timișoara, legată pe calea aerului de Cluj-Napoca și Iași, începând de mâine. Vezi cum sunt programate zborurile

0
DISTRIBUIȚI

blueair_b-737-800Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara va avea, începând de mâine, noi destinații pentru călători: pe 1 octombrie, Blue Air inaugurează noi curse, între Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air spune că „în premieră pentru piața de transport aerian din România, Blue Air conectează acum Banatul de Ardeal și Moldova, operând zboruri triangulare între Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Suntem încântați că putem oferi românilor o alternativă de transport, confortabilă și foarte rapidă”.

untitled

Pasagerii vor călători la bordul aeronavelor Boeing 737 ale companiei.


Bilețele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (preț pe segment de zbor, TVA și taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, un bagaj de cală în limita a 32 kg și o gustare pe timpul zborului.

Blue Air și-a început activitatea acum 11 ani, în prezent operând peste 80 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania. Compania are cinci baze operaționale, în București, Bacău, Iași, Larnaca și Torino, urmând că din 30 octombrie să se deschidă bază din Cluj-Napoca și din 27 aprilie 2017 cea din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.