Omagiu adus legendarului Lemmy Kilmister, la Timişoara. Vezi când are loc concertul...

Omagiu adus legendarului Lemmy Kilmister, la Timişoara. Vezi când are loc concertul formaţiei maghiare Motorhand

0
DISTRIBUIȚI
Rockerii timişoreni au parte de un eveniment deosebit, în cadrul unui tribut adus legendarului solist al trupei Motorhead, Lemmy.
Rockerii timişoreni au parte de un eveniment deosebit, în cadrul unui tribut adus legendarului solist al trupei Motorhead, Lemmy.

Rockerii timişoreni au parte de un eveniment deosebit, pus la cale de membrii trupei maghiare Motorhand, în cadrul unui tribut adus legendarului solist al trupei Motorhead, Lemmy Kilmister, eveniment programat pentru joi, 22 decembrie, de la ora 21.00, la Manufactura.

„L-am cunoscut pe Lemmy si trupa lui, am băut împreuna cu ei, ba chiar mai mult am avut ocazia să cântam înaintea lor (cu o trupă pe care o aveam înainte, Bomber). De aceea am îndrăznit, cu permisiunea lor, să cântăm ca trupă cover Motörhead, din Ungaria. Cum în ultimii ani trupa a avut mai multe schimbari de membri, şi numeroase concerte de succes în ultimii trei ani, după trista veste, am fost gazdele unui concert Tribut Lemmy, împreună cu trupe şi muzicieni cunoscuţi din Ungaria. De atunci vine tot mai multă lume la concertele noastre, să petreacă pe muzica rock autentică a lui Lemmy, iar noi încercăm să onorăm toate invitaţiile pe care le primim să concertăm“, a spus chitaristul Kató Csaba (fost membru al trupelor Bomber, Cultus şi Ace of DC).


Alături de el, din formaţia Motörhand (Motörhead Cover Band) mai fac parte Priskin Péter – bas, voce şi Nagy Hunor Attila (Beatrice) – tobe.

Născut Ian Fraser Willis, Lemmy Kilmister şi-a început cariera profesională, în 1965, în calitate de lider al trupei The Rockin’ Vickers. Ulterior, a devenit „roadie” pentru Jimi Hendrix şi şi-a schimbat numele în Kilmister, după tatăl său biologic. În 1972, s-a alăturat trupei Hawkwind şi a fost vocalist pentru hitul „Silver Machine”. A fost înlăturat din formaţie după ce a fost arestat pentru posesie de droguri, în Canada, în 1975. La sfârşitul acelui an, a format Motörhead. În octombrie 2013, trupa Motörhead a lansat cel de-al 21-lea album de studio, „Aftershock”, care este o continuare a materialului scos pe piaţă în 2010, „The World Is Yours”.

În ciuda problemelor de sănătate de care suferea Lemmy, Motörhead a lansat cel de-al 22-lea album, „Bad Magic”, în august 2015. Talentul membrilor formaţiei a fost apreciat şi recunoscut de-a lungul anilor prin numeroase premii: în 1980, trupa a câştigat discul de argint pentru albumul „Bomber”, în 1991, a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul „1916”, iar în 2001 a primit discul de aur pentru piesa „The Game”. Printre hiturile trupei se numără „Ace of Spades”, „Killed By Death” şi „Born To Raise Hell”. Lemmy, solistul trupei Motörhead, a murit pe 28 decembrie 2015, la vârsta de 70 de ani.

Biletele pentru acest concert costă 20 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.