Călin Dobra: „Nu am deloc «scheleţi în dulap»”. Ce spune despre scandalul...

Călin Dobra: „Nu am deloc «scheleţi în dulap»”. Ce spune despre scandalul din PNL Timiş şi modul cum face Robu politică VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Fără atacuri la adresa primarului Timişoarei, Nicolae Robu, aşa şi-a început noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, mandatul. Invitat la prima ediție a emisiunii PRESSALERT LIVE din 2017, pesedistul a comentat legat de situaţia votului de sâmbătă, atunci când aleşii PNL i-au acordat două sufragii, în ciuda ordinului de partid.

„Nu ştiu de negocieri, cred că m-ar fi anunţat dacă ar fi purtat vreo discuţie. Nu pot decât să le mulţumesc celor doi care au votat cu mine, m-aş fi aşteptat să voteze mai mulţi. Şi vă spun de ce. În postura de vicepreşedinte, doi ani de zile am fost în alianţa USL şi am colaborat foarte bine şi, după ce s-a rupt alianţa, eu am avut o deschidere faţă de toţi colegii consilieri judeţeni în ideea susţinerii proiectelor pentru judeţul Timiş”, a spus noul președinte al CJT.

În ceea ce priveşte ideea primarului Nicolae Robu de a convoca aleşii judeţeni liberali la o şedinţă unde să îi pună să jure cu mâna pe Biblie pentru a demonstra că nu au votat, Dobra a declarat că „nu pot să comentez astfel de lucruri.


Este strict o problemă a lor. Noi nu am fi făcut aşa ceva. În 2014 trădătorul nostru (n.r consilierul local PSD care a votat împotriva schimbării lui Dan Diaconu din funcţia de viceprimar) a fost ridicat la rang de nobil şi am trecut peste, în 2016 am venit cu o echipă nouă la nivelul CL Timişoara. Cred că deciziile aceasta sunt decizii interne, şi le asumă. Din păcate, nu cunosc acest stil de a face politică şi îmi e greu să comentez acest stil”.

Întrebat despre faptul că Nicolae Robu a catalogat Biblia ca fiind maculatură, în timpul şedinţei de ieri cu consilierii judeţeni liberali, Dobra a răspuns că „pot să vă spun doar atât, că sunt chiar un om credincios, adept al cultului ortodox, dar susţin toate cultele. Îmi e greu să comentez astfel de lucruri”.

Chestionat de moderatorul emisiunii despre unde se vede la final de mandat şi dacă va avea probleme cu legea ca şi foştii preşedinţi Titu Bojin şi Constantin Ostaficiuc, Dobra a declarat că „de un singur lucru îmi este teamă, de Dumnezeu şi atât, vreau să vă spun că există şi a treia posibilitate, să închei mandatul în 2020 şi să continui activitatea politică şi administrativă în funcţie de ce hotărâm la momentul respectiv. Important e să fim sănătoşi, restul vom lua decizia împreună, nu am deloc scheleţi în dulap”.

Invitatul emisiunii PRESSALERT LIVE a evitat să declare în mod direct că va candida la Primăria Lugoj în anul 2020, subliniind totuşi că partidul trebuie să găsească urmaşii potriviţi pentru primarii care nu vor mai dori să candideze sau cărora legea nu le va mai permite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.