EXCLUSIV Un câine AGRESIV, ridicat de hingheri într-o acțiune nocturnă, din curtea...

EXCLUSIV Un câine AGRESIV, ridicat de hingheri într-o acțiune nocturnă, din curtea unei școli din Timișoara. Ce va face șeful direcției de mediu din primărie

11
DISTRIBUIȚI

catel
Acțiune nocturnă a hingherilor Danyflor.


Ei au fost chemați de jandarmi să ridice din curtea unei școli un câine deosebit de agresiv. La acțiune a participat și șeful Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Timișoara, Adrian Bere.

”Azi noapte în zona Circumvalațiunii, la o școală, era un câine foarte agresiv. Un mioritic. L-am prins, împreună cu cei de la Danyflor, iar acum merg acolo să văd care este condiția animalului. Potrivit jandarmilor, câinele era deosebit de agresiv, alerga agitat prin curte și lătra la trecători”, a declarat Adrian Bere. Câinele va rămâne în următoarea perioadă la adăpostul canin.

Vom reveni cu detalii.

11 COMENTARII

  1. dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor

    • iesti o cremenala ca si ailalti. canii ieste pretenii lu omu si iubeste pi iei. da’ daca dai cu caramida in iele sigur ca se apara. omu ie mai rau ca canii . ute ciau facut la ashwitz ca au ars ominii. canii nu face asa ceav. sal salvati pe betu mioritic ca bere ala cu ominii lui o sal electocuteze si face genocid. sii pacat de la dumniazau.

    • Alt zoofil idiot care pune in balanta viata unui om cu viata unui maidanez !! Daca stai sa pui in balanta viata unui om si viata unui maidanez si sa stai sa meditezi care atirna mai greu inseamna ca ai probleme la cap rau de tot .

  2. Poate reusiti sa aflati cine l-a lasat acolo!!! Sau poate a fost pierdut?!

    Este clar ca nu rasar „mioritici” din borduri (chiar si puse de firmele „agreate” de administratia locala), nu?!

  3. JANDARMUL ramine unealta de lucru a MAI. Atit ii duce capu. Jandarmilor agent citi din voi aveti scoala militara? Directorul scolii poate depune o plingere penala la parchetul militar TIMISOARA adica la noi pentru abuz in serviciu daca lucrurile stau asa. prietenii stiu de ce ?

  4. Tot ce ii scris aici ii o minciune auzi caine agresiv… M-am intalnit de cel putin 10 ori cu acel caine nici macar un marait nu a scos la mine chiar venea dupa mine sa il mangai:)) si cica a fost prins in curtea unei scoli acel caine a fost prins langa arena viola chiar am fost la fata locului cand la prins doamne ce ziaristi cretini :))=)) mai documentativa cand scrieti ceva.

    • poate iai begat deshtu in cur, ca le place asta. filai adreacu de zoofil ci ieshti. mai bine ai da limbe la babe si ai parte si de o cina.

  5. Iulia….esti cumva Iulia Vladareanu, directoarea de gradiniti din Constanta ? aia care instigi tot timpul la MASACRAREA cainilor si INSULTI toti iubitorii de animale, pana lesini ?
    Apropo, tovarasa „jurnalista”…..nu ai subiecte de articol sau faci parte din breasla „jurnalistilor ” care „mananca si ei o paine – amara, si insangerata – prin instigare impotriva cainilor ? si da, cainii devin mai vigilenti si mai activi noaptea, in special cei care se ratacesc, sau sunt abandonati pe ici pe colo…dar deh, scopul primordial al unor :”jurnalisti” este sa hraneasca fobia si isteria generala creata din septembrie 2013…Plus, redactia..ia cititi voi aici o leaca, un capitol dintr-o carte care a ajuns si la Parlamentul European….toata lumea STIE deja ce face MEDIA ROMANA….https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622073017860747&set=t.100001466923586&type=3&theater Mare stire mare ati publicat….de-acum o sa va creasca salariile, pensiile, va scadea somajul….si uite asa….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.