ACS Poli a vrut un atacant de la Craiova și se CHINUIE...

ACS Poli a vrut un atacant de la Craiova și se CHINUIE să transfere jucători nedoriți la alte cluburi. Reacție acidă a lui Daniel Stanciu la adresa lui Kirschstein

1
DISTRIBUIȚI

poli dinamo02_resize

A doua rată din banii pentru drepturile TV a intrat în conturile clubului bănățean, dar situația la ACS Poli rămâne destul de gri. Managerul sportiv Daniel Stanciu a vorbit la un post local de televiziune despre problema transferurilor. Timișorenii au adus până acum un singur jucător, în condițiile în care lista celor care nu vor mai face parte din lot e copioasă. Mai mult, nu numai fotbaliștii nedoriți de Florin Marin se revoltă.

Daniel Stanciu a spus azi că ACS Poli va mai încerca să facă trei transferuri și că se afla în negocieri cu un fundaș, un mijlocaș central și un mijlocaș stânga. În primul rând se așteaptă însă un nou portar. Managerul sportiv nu s-a ferit să spună că în privința ”renegaților” avea altă poziție față de Florin Marin în privința unor jucători. ”În opinia mea unii ar fi putut face parte din lot. Dar am stabilit împreună să aducem 4-5 jucători care pot face parte din primul 11”, a explicat Stanciu la emisiunea ”Liga de Vest” de pe postul local Tele Nova. Deși nu a nominalizat acum, conducătorul a spus recent că spre exemplu i-ar fi mai dat o șansă lui Rufino.

Stanciu a vorbit și despre jucătorii ratați de ACS Poli. Printre aceștia numărându-se portarul Robert Veselovsky și atacantul Costin Curelea. Ultimul se află pe ”lista neagră” la Craiova. ”Mi l-aș fi dorit pe Bălgrădean, dar nu și-a rezolvat problema cu Craiova și are un salariu mare. Am avut contacte cu Veselovsky, în ultima clipă Mlada Boleslav ne-a cerut o sumă foarte mare, care nu se justifica pentru trei luni cât îl voiam noi. Curelea nu voia să plece de la Craiova. E în aceeași situație cu Ferfelea… Ne-au mai căutat jucători, dar au pretenții exagerate”, a precizat Daniel Stanciu pentru aceeași sursă.

Clubul timișorean a primit încă o parte din banii TV, dar nu toți, o altă rată e așteptată la finele lui februarie.


”Ne-a intrat a doua tranșă, încercăm să împăcăm pe toată lumea. Suntem la limită și așa, echipa cu cel mai mic buget din Liga I, dar am speranța că va fi bine până la urmă. În primul rând ne achităm datoriile față de stat…”, a mai spus Stanciu. Acesta speră ca și autoritățile locale să găsească o formă de a ajuta clubul cu ocazia votării bugetelor.

Managerul sportiv al lui ACS Poli a mai vorbit despre două aspecte îngrijorătoare legate de fotbaliștii care nu au evoluat până acum în Turcia. Astfel, se pare că Pedro Henrique mai are de tras pentru a reveni pe gazon, circa o lună de zile, deoarece a fost lăsat să se recupereze în Brazilia. În timp ce Robert Elek ar fi refuzat să evolueze azi pentru că e nemulțumit de restanțele adunate.

”Sascha mergea în cluburi, nu de fotbal”

Daniel Stanciu a fost inițial defensiv când a fost întrebat de interviul portarului Sascha Kirschstein dat în Germania. Managerul sportiv spune că a vorbit cu neamțul între timp și că ”Sascha spune că i-au fost interpretate anumite vorbe”. Totuși, conducătorul i-a făcut un referat către conducere jucătorului de 35 de ani, despre care a spus că are o viață personală tumultoasă.

”Nu avea voie oricum să dea acest interviu, fiind jucător sub contract. A spus lucruri neadevărate… Nu am avut discuții între patru ochi cu el despre diminuare, mereu a fost un martor. Prima discuție a fost în decembrie după meciul cu Steaua, i-am atras atenția că nu-i pot garanta salariul la timp și ar fi bine să-și găsească un club… El are niște probleme în Germania, foarte mari. E un tribunal în Hamburg care mă obligă să-i trimit jumătate din salariu fostei soții. Eu am vrut să-l ajut… E adevărat că am avut o discuție să-i diminuez cu o mie de euro salariul”, a declarat Daniel Stanciu în cadrul aceleiași emisiuni. ”Știu că-i place orașul, am avut chiar o discuție cu el, pentru că a avut unele gafe. Că ar trebui să evite anumite cluburi și nu de fotbal. Pentru a nu-i sări apoi presa în cap”, a adăugat Stanciu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.