După bănci îngrădite, Timişoara are și bănci cu crăpături pentru mucuri de...

După bănci îngrădite, Timişoara are și bănci cu crăpături pentru mucuri de ţigară în Piaţa Unirii. Ce soluţie propun timişorenii

1
DISTRIBUIȚI

banca tigari

Sfârşitul anului 2015 a fost un bun prilej ca primarul Nicolae Robu, alături de echipa sa din Primăria Timişoara, să inaugureze centrul istoric. Evenimentul a fost marcat cu mai multe momente artistice susţinute de artişti, dar şi cu discursuri triumfaliste susţinute de primarul Nicolae Robu. Astfel, teoretic, proiectul de reabilitare a centrului istoric ar fi trebuit să fie finalizat.

Cu toate acestea, cei care tranzitează zona pot vedea zi de zi cum muncitorii încă se ocupă de diverse remedieri. Ba se scot dale, ba se mută bilele montate strategic în aşa fel încât să nu permită nici trecerea tramvaielor, inițial, nici a vehiculelor care intervin în situaţii de urgenţă, iar lucrările la centrul istoric continuă şi anul acesta. Deşi primarul Nicolae Robu a susţinut în repetate rânduri că amenajarea zonei a fost finalizată şi că mai e nevoie doar de punerea în valoare a vestigiilor arheologice pentru ca proiectul să fie pus complet în operă, zilele acestea se montează băncile din Piaţa Unirii.


Însă nici bine nu au fost amplasate că deja pe rețelele de socializare au început să apară observaţii şi comentarii legate de aspectul acestora.

„A trecut cineva prin Piaţa Unirii astăzi? Se montează noile banci de piatră. Îmi cer scuze de calitatea pozelor, dar şi aşa se pot observa cu ochiul liber găurile care vor servi drept scrumiere pentru cetăţenii oraşului care vor fuma pe afară după intrarea în vigoare a legii fumatului. Pe lângă mucuri de ţigară, vom avea şi alte opţiuni, cu care să le înfundăm; guma de mestecat, şerveţele, ambalaje de ciocolată, etc … Soluţia adoptată pentru acoperirea acestor găuri este un chit, care să speram că va rezista până la recepţia finală sau măcar până la prima ploaie”, a scris un timișorean pe Facebook.

banca unirii

1 COMENTARIU

  1. bancile din anii 80 erau din beton, de eceea erau fara gauri, acestea de acum sint din piatra naturala, de aceea au gauri. se lucreaza la „chituriea” gaurilor (in acel cort) dar cele montate provizoriu pentru inaugurarea din decembrie nu au fost finisate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.