Primarul Nicolae Robu, acuzat de IPOCRIZIE pe tema votului bugetului local. Vezi...

Primarul Nicolae Robu, acuzat de IPOCRIZIE pe tema votului bugetului local. Vezi când a acționat la fel ca pesediștii numiți „grup împotriva Timișoarei”

0
DISTRIBUIȚI

robu simonis consiliul local

Fostul lider al consilierilor locali ai PSD Timiş, Alfed Simonis, care a demisionat alături de preşedintele organizaţiei municipale, Sebastian Răducanu, după ce viceprimarul Traian Stoia a votat pentru aprobarea bugetului este convins că primarul Nicolae Robu dă dovadă de ipocrizie atunci când critică PSD pentru că nu a votat bugetul local. „Domnul Robu a fost senator PNL între 2008 şi 2012. Cel puţin bugetele din 2010 şi 2011, elaborate de guvernul Boc, au conţinut diminuări ale salariilor şi pensiilor precum şi reduceri de fonduri la sănătate prin închiderea de spitale. Mă întreb acum dacă domnul Robu în calitate de parlamentar a votat un buget prost. Răspunsul poate fi găsit pe pagina Senatului României, acolo unde se poate verifica faptul că domnul Robu a votat împotriva bugetului de la acea vreme, chiar şi cu riscul de a fi lăsat întreaga ţară fără buget. Mă întreb unde intervine fractura de logică, pentru că domnul Robu când era senator avea dreptul să voteze împotriva unui buget pe care nu l-a considerat bun, dar consilierii locali care nu au votat bugetul Timişoarei din aceleaşi considerente sunt grup împotriva Timişoarei.


Atunci ar fi simplu de spus că domul Robu a fost şi domnia sa, alături de colegii din PNL, împotriva României”, ne-a declarat Simonis.

Vă reamintim că astăzi, primarul Nicolae Robu a declarat că „ce vreau eu să spun este ce face acest partid PSD împotriva Timişoarei, timişorenii trebuie să ştie asta. Când eu am spus cu doi sau trei ani în urmă, spontan, «Grupului împotriva Timişoarei», am făcut-o 100% fundamentat şi dacă cineva a mai avut dubii cred că săptămâna trecută orice dubiu a fost vânturat. Cum e posibil să fii consilier local şi să vrei să blochezi bugetul oraşului sau să vrei să alterezi structura bugetului local astfel încât să nu mai poată fi susţinută structura de dezvoltare a oraşului? (…) Grupul de consilieri PSD a primit comandă politică prin SMS să nu voteze bugetul şi totul avea în spate gândirea bolnavă, că aici întrăm în zona patologicului, de blocare a dezvoltării Timişoarei. Este normal ca fiecare partid să îşi maximizeze scorul în alegeri, dar să recurgi la blocarea unui oraş pentru a-i trage în jos pe cei care sunt înaintea ta este descalificant şi ţine de boală. Să vii să spui că prin acest buget i se asigură lui Robu un nou mandat arată îngustime de minte, o incapacitate de înţelegere a lucrurilor, pentru că simpla adoptare a bugetului nu schimbă faţa oraşului, ci crează premisele să se facă ceva”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.