Un om de afaceri, condamnat la plata unui milion de euro pentru...

Un om de afaceri, condamnat la plata unui milion de euro pentru fosta logodnică, prostituată rusă

0
DISTRIBUIȚI

euro_1

Tribunalul corecţional din Monaco a condamnat ieri un om de afaceri olandez să-i plătească fostei sale logodnice, o rusoaică, suma de un milion de euro pe care i-a promis-o ca zestre, bărbatul rupând legătura după ce a aflat că femeia era de fapt prostituată, relatează AFP, citat de Agerpres. Robertus, de 52 de ani, administrator de companii cu domiciliul la Londra, i-a oferit în iulie 2011 un cec de un milion de dolari Dianei pentru a se căsători cu el, a explicat bărbatul la audieri.

„Acest cec reprezenta o garanţie pentru a evita stabilirea unui contract de căsătorie. Am convenit ca cecul să poată fi încasat după uniunea noastră pentru ca această sumă să reprezinte securitatea sa financiară”, a spus omul de afaceri. Cecul trebuia să poată fi retras dintr-un cont din principat, însă nu fusese alimentat.


Femeia a decis atunci să-şi ceară „zestrea”, depunând o plângere pentru emiterea unui cec fără acoperire.

Îndrăgostit nebuneşte, bărbatul o invita regulat pe cea cu care voia să se căsătorească să-l viziteze la Londra de la Moscova şi cheltuia pentru ea fără socoteală. I-a oferit un inel de logodnă de 70.000 de euro şi i-a finanţat studiile de marketing. El a organizat chiar şi o petrecere cu un concert privat al trupei Black Eyed Peas pe o insulă în largul Cannesului, închiriată pentru ziua de naştere a frumoasei sale în vara lui 2011. Logodnica, plictisită în ciuda tuturor acestor eforturi, a plecat să se distreze într-o discotecă din apropiere. Acolo a descoperit bărbatul adevărata “profesie” a iubitei sale. „Am rupt imediat relaţia şi am cerut restituirea bijuteriilor şi a cecului. Ea nu a făcut niciodată acest lucru”, şi-a exprimat el regretul. Avocaţii părţii civile, care au cerut plata cecului şi daune de 50.000 de euro, au susţinut că bărbatul era “perfect la curent cu activităţile” Dianei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.