Accident pe autostradă: 11 persoane rănite, după ce o maşină s-a răsturnat

Accident pe autostradă: 11 persoane rănite, după ce o maşină s-a răsturnat

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523

Unsprezece persoane au fost rănite, în această dimineaţă, după ce maşina cu care mergeau spre Bucureşti s-a răsturnat pe autostrada A1, la kilometrul 27, acestea fiind transportate cu ambulanţe la spitale din Capitală. Accidentul s-a produs în jurul orei 6.20, după ce şoferului, care conducea o maşină Ford de tip opt plus unu, dinspre Piteşti spre Bucureşti, i s-a făcut rău la volan, la kilometrul 27 al autostrăzii A1, informează Mediafax.

Potrivit şefului Poliţiei Autostrăzii A1, comisar-şef Emilian Buican, în autovehiculul Ford Tranzit de tip opt plus unu se aflau şoferul, soţia acestuia şi colegi de muncă, zidari zilieri, care mergeau din localitatea de domiciliu, Floreşti-Stoieneşti, judeţul Giurgiu, la lucru în Bucureşti.


„La un moment dat, în timp ce se deplasa pe sensul Piteşti-Bucureşti, calea doi, la kilometrul 27, şoferului i s-a făcut rău, iar maşina a intrat cu roţile pe banda mediană, dar nu a lovit glisiera din mijlocul autostrăzii. În acel moment soţia sa, aflată în dreapta, a redresat maşina, trăgând de volan, dar ulterior, la câteva fracţiuni de secundă, şoferul s-a trezit din şoc, s-a speriat şi a tras puternic de volan în dreapta, maşina răsturnându-se în şanţ. La faţa locului au venit la multe ambulanţe, care au preluat răniţii. Şoferul este într-o stare mai gravă, acuzând dureri lombale, celelalte victime având excoriaţii şi traumatisme minore. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”, a declarat şeful Poliţiei A1. Persoanele rănite au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, traumatisme toracice, policontuzii, fracturi de membre, niciuna nefiind în stare foarte gravă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.