Rareş vă mulţumeşte

Rareş vă mulţumeşte

0
DISTRIBUIȚI

În prag de An Nou am primit unul dintre cele mai frumoase cadouri. Un mesaj de la mama lui Rareş, micuţul pentru care v-am cerut ajutorul  .

rares b3

„Luni ,28.12, ca urmare a două donaţii semnificative primite în aceeaşi zi, am depăşit suma necesară intervenţiei la care va fi supus Rareş. Vă mulţumim tuturor: rude, prieteni, cunoştinte, colegi, colaboratori şi necunoscuti cu suflet mare care aţi fost permanent alături de noi cu donaţii, încurajări, vorbe bune, rugăciuni. Vă mulţumim din suflet şi ne vom ruga ca tot binele făcut să vi se întoarcă înzecit. Imediat ce vom totaliza sumele din conturile bancare, banii primiţi direct acasă şi vom recupera şi urnele, voi posta pe blog suma exactă adunată din donaţiile Dumneavoastră.


Nu ştim în acest moment la cât se ridica aceasta sumă, doar bănuim ca urmare a unor calcule aproximative că am depăsit cu mult suma de 15.000 euro. Banii adunaţi vor fi folosiţi pentru plata intervenţiei, transportului, cazării, plata unor eventuale zile de spitalizare peste cele 7 luate în calcul la deviz, recuperarea medicală şi eventualul control post-operator. Iar restul sumei ce va depaşi aceste cheltuieli va fi donata altor copii, tineri, oameni aflaţi în nevoie. Pentru că, aşa cum alţii ne-au ajutat pe noi, aşa vom ajuta şi noi, la rândul nostru.
Toate documentele justificative vor fi postate pe blog pe masura ce platile vor fi efectuate. Dorim prin acest mesaj sa va rugam sa anuntati si alte persoane de care stiti ca intentioneaza sa ne ofere ajutorul ca nu mai avem nevoie de alti bani si ca-i rugam sa doneze sumele altor copii sau tineri aflati in nevoie. Vă dorim un an nou plin de împliniri şi tot binele din lume. Veţi fi mereu în gândul nostru, ca cei care aţi contribuit la îndeplinirea dorinţei noastre de a-i oferi lui Rareş o viata normală”.

Cu drag,

Rareş, Diana şi Adrian Cozma”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.