Consilierii locali din Timişoara au reconfirmat prin vot „şmenul outdoor”

Consilierii locali din Timişoara au reconfirmat prin vot „şmenul outdoor”

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul local Timişoara a reconfirmat, astăzi,  în unanimitate decizia de a da fără licitaţie spaţiile publicitare din municipiu pentru afisaj traiti binezece ani. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că prin două contracte de asociere cu primăria, firmele News Outdoor Media şi United Media au practic monopol pe panotajul outdoor din Timişoara.


În contractul semnat cu News Outdoor România pentru cele 150 de refugii de călători din staţiile RATT şi cele 55 de backlit-uri şi bilboard-uri se prevede că, după cei zece ani de contract, durata “poate fi prelungită cu o perioadă egală cu cel puţin jumătate din durata sa iniţială”. Pentru United Media , care a primit 100 de refugii şi 50 de backlight-uri, perioada de contract poate fi prelungită cu încă un deceniu “dacă niciuna dintre părţi nu cere rezilierea contractului în scris cu 60 de zile înainte de data expirării acestuia”.

În şedinţa de astăzi a Coniliului Local Timişoara s-a aflat pe ordinea de zi şi plângerea prealabilă a Prefecturii Timiş împotriva hotărîrii prin care s-a aprobat asocierea. Cum aleşii locali de la PNŢCD, PSD, PD-L, PNL şi minorităţi şi-au reconfirmat decizia, prefectura va ataca în contencios administrativ HCL-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.