Ce sport a inventat un român?; cu ce ameninţă CEDO România?; cum...

Ce sport a inventat un român?; cu ce ameninţă CEDO România?; cum se va tăia pofta de tutun?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-437447908">

Timişoreanul Remi Rădulescu a fost premiat cu medalia de aur la Salonul de Invenţii de la Geneva din acest an, secţiunea sport, nicotinepentru că a inventat un nou sport – hipall-ul, un fel de handbal pe cai, anunţă Renaşterea bănăţeană.

Curtea Euro­peană a Drepturilor Omului (CEDO) ameninţă România, în premieră, cu hotărâri pilot, adică hotărâri judecătoreşti generaliste, în sensul suspendării tuturor cauzelor asemănătoare, de pe rolul CEDO, până când statul român va lua „măsurile legislative, bugetare şi administrative”, în vederea unificării practicii judiciare, scrie jurnalistul Cristian Vasilcoiu.

România s-a situat pe locul patru în ultimul trimestru din 2009 într-un top realizat la nivel global în funcţie de viteza medie de conectare la internet, care a crescut cu 28% faţă de ultimele trei luni din 2008, la 7,2 Mbps, potrivit raportului „State of the Internet” al Akamai Technologie.

Printre factorii care întârzie victoria Washingtonului în Afganistan nu se numără doar partenerii din NATO care sunt reticenţi în a trimite trupe suplimentare pe acel front, ci şi dependenţa forţelor armate de… programul Microsoft Power Point, scrie New York Times.

O injecţie minune, care, o dată făcută, va tăia pentru totdeauna dorinţa de a aprinde o ţigară este pregătită de americani pentru a fi lansată pe piaţă în următorii ani, anunţă Antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.