Anonimul Andrei Orban – noul subprefect de Timiş ţinut la secret

Anonimul Andrei Orban – noul subprefect de Timiş ţinut la secret

2
DISTRIBUIȚI

Noul subprefect de Timiş pe care-l pregăteşte PD-L este, conform mai multor surse, Andrei Orban, în vârstă de 29 de ani.  La această angajatoră, Orban este director de cancelarie al prefectului de Timiş. Este absolvent al Facultăţii de Drept şi al unui master în afacerile din turism. Conform declaraţiei de avere, viitorul subprefect este proprietarul a două apartamente, unul cumpărat şi unul moştenit, şi al unei Dacii.


Înainte de a ajunge şef al cancelariei prefectului, Orban a lucrat ca şi consilier comercial la mai multe firme, ultima fiind un dealer auto. La fel ca şi prefectul Băcală înainte de a ajunge primul om al judeţului, Andrei Orban este un necunoscut pentru opinia publică. Până să ajungă înalt funcţionar public când va trebui să nu mai fie înregimentat politic, Orban este membru PD-L. Întrebat despre avansarea directorului său de cabinet, prefectul de Timiş, Mircea Băcală, a dat un răspuns evaziv „decizia aceasta nu o iau eu. De ce nu-i întrebaţi pe cei care decid. Într-adevăr, Andrei Orban este unul dintre oamenii pe care mă bazez. Sper ca săptămâna viitoare să avem numit cel de al doilea subprefect”.  Liderii PD-L Timiş vor să anunţe noul subprefect doar atunci când acesta va îndeplini condiţiile legale pentru a fi numit în această funcţie.

2 COMENTARII

  1. eu cred ca este o porcarie tot ce se intampla.

    motivul e simplu.

    in gargara asta formala, in care se asteapta ca cineva sa indeplineasca toate conditiile ca sa ajunga un functionar public de o anumita categorie, singurul lucru cert si recunoscut chiar oficial de catre putere este ca o anumta categorie de functii publice sunt destinate clientelei politice si ca acestea vor fi ocupate prin concurs, numai de catre cei care trebuie sa o faca si ca pana cand acestia ajung sa indeplineasca aceste conditii si pana cand nu exista siguranta ca se va da concurs pe un post cu un singur candidat, nu se va organiza concursul.

    minciuna asta s-ar rezolva simplu: sa se renunte la ideea asta stupida de functionar public pentru anumite functii care oricum sunt ocupate politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.