Cine vrea dictatură luminată în România?; cât costă cursul leului?; cum îi...

Cine vrea dictatură luminată în România?; cât costă cursul leului?; cum îi eliberează criza pe puşcăriaşi?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-161355341">

Realitatea.net citează o declaraţie a ministrul Dezvoltării şi Turismului Elena Udrea conform căreia România mai are nevoie „de o elena udrea limba scoasa pdictatură luminată”, în contextul unei discuţii despre înţelegerile dintre fostele state comuniste pentru promovarea reciprocă a turismului.

BNR a dat 800 de milioane de euro în martie, conform unei estimări făcută în cotidianul Gândul, pentru ca leul să nu coboare sub un curs de 4 lei pentru un euro.

Broaştele râioase pot simţi apropierea unui cutremur şi îşi părăsesc coloniile cu câteva zile înainte ca seismul să aibă loc, susţin cercetătorii din Marea Britanie, citaţi de Antena 3.ro.

Guvernatorul Californiei,  Arnold Schwarzenegger, a decis, conform celor de la Gândul, să elibereze peste 6500 de puşcăriaşii, până la sfârşitul anului 2010, pentru a reduce deficitul de peste 20 de miliarde de euro al statului american.

Într-una din cele mai sărace ţări din lume, Etiopia – unde penele de curent sunt ceva obişnuit – o companie locală a lansat o maşină electrică ce costă între 12.000 şi 15.000 de dolari, scrie BBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.