Cum organizează românii Olimpiada cu bani din Congo?; câtă motorină se fură...

Cum organizează românii Olimpiada cu bani din Congo?; câtă motorină se fură din TIR-uri?; ce vor mai mânca elevii la şcoală?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-895887733">

Prefectul judeţului Dâmboviţa vrea să organizeze Jocurile Olimpice de Iarnă din 2022,  reprezentanţii consiliului judeţean cautând cercuri olimpiceinvestitori în ţările francofone din Africa, precum Senegal, Burkina Faso, Mali şi Congo, care nici măcar nu participă la Olimpiadă, scrie Adevărul.

Furturile de combustibil scot anual din buzunarele patronilor de companii de transport mărfuri de 194,5 milioane de euro. Acesta este rezultatul unui calcul, făcut pe baza unui studiu dat publicităţii de SAS Grup,  de jurnaliştii de la Gândul.

Elevii români vor mânca mere din producţia autohtonă aliniate la standardele europene, ca parte a Programului Comisiei Europene „Fructe pentru şcoli”, anunţă Jurnalul Naţional.

Moneda euro ar putea fi desfiinţată dacă Europa nu reuşeşte să-şi rezolve problemele instituţionale fundamentale, evidenţiate de criza din Grecia, a declarat Joseph Stiglitz, laureat al Premiului Nobel pentru economie, citat de AFP.

Premierul naţionalist al Ungariei cere reunificarea a 15 milioane de maghiari”, titrează Budapestreport.com (site ungar de ştiri în limba engleză), care face o analiză a perspectivelor ca Viktor Orban să promoveze un discurs „revizionist”, la care oficialii UE să fie nevoiţi să răspundă, fiind citat de Gândul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.