Instanţele, „atacate” cu contracte fantomă de gruparea Mann

Instanţele, „atacate” cu contracte fantomă de gruparea Mann

0
DISTRIBUIȚI

Gruparea Mann continuă să scoată pe piaţă documente extrem de dubioase. Unele dintre ele sunt făcute publice chiar de paper 1reprezentanţii Euromobille SRL care continuă duelul cu grupul de firme Aton, pe care au încercat să-l transfere în propria curte printr-o serie de manevre cu iz penal, anchetate acum de procurorii DIICOT. Printre ultimele acţiuni în instanţă ale celor de la firma controlată de controversatul om de afaceri Nicolae Mann se află şi una prin care se cere emiterea unei ordonanţe de plată împotriva Aton Transilvania SRL pentru plata sumei de 828.417, 64 lei pentru neachitarea unei facturi emisă în 31 iulie 2009. Ca probe au fost depuse un contract de prestări servicii prin care Euromobille închiria personalul propriu pentru a executa lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor electrice ale Aton Tansilvania. Nu se ştie când a fost semnat contractul deoarece este înregistrat cu nr.60/09.2008, fiind semnat de Violeta Morariu din partea Euromobille şi de Mihaela Cipleu din partea Aton Transilvania, ambele fiind acum cercetate penal pentru infracţiuni de crimă organizată.


Contractul adiţional, prin care se modifică tarifele, dar şi activităţile prestate, este şi mai ciudat. Conform documentului depus de Euromobiile şi ştampilat cu „certificăm pentru conformitate cu originalul”, acest acest act a fost încheiat în 30 septembrie 2008 şi semnat din partea Aton Transilvania de „administrator Ţunea Daniel”. Conform documentelor de la Registrul Comerţului, Ţunea a fost numit administrator la Aton Transilvania de abia în 31 decembrie 2008, schimbarea fiind înregistrată la ORC în ianuarie 2009. Rămâne un mister cum Ţunea ar fi putut semna acest document în septembrie când încă nu se ştia că va fi administrator. În plus, există foarte multe asemănări între semnătura lui Ţunea de pe contractul adiţional şi cea a Mihaelei Cipleu de pe contractul iniţial.

Nu este pentru prima dată când gruparea Mann scoate la bătaie documente dubioase. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că fiica lui Mann a devenit cel mai mare creditor al Euromobille, depunând o promisiune de vânzare a pachetului majoritar de la firma Terminal West SRL pentru 35 milioane de euro, în condiţiile în care nu a fost niciodată asociată în această societate. De asemenea, Nicolae Mann a depus în instanţă o serie de acte din care reieşea că a vândut Euromobille cantităţi importante de grâu, care însă nu se regăsesc în alte evidenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.