Cum te bagă faţada-n puşcărie?; unde primeşti heroină de la stat?; ce...

Cum te bagă faţada-n puşcărie?; unde primeşti heroină de la stat?; ce mai interzice Vaticanul?

1
DISTRIBUIȚI

cladire risc 1Proprietarii clădirilor vor fi obligaţi să renoveze faţadele clădirilor, în caz contrar riscând să ajungă chiar la puşcărie, conform unui proiect de ordonanţă, iniţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi obţinut de Mediafax.

Visul românilor de a putea circula liber, de la anul, în celelalte state membre ale spaţiului Schengen, fără a mai fi nevoiţi să stea la cozi prin vămi s-ar putea nărui, deoarece aderarea României la spaţiul Schengen ridică mari semne de întrebare din cauza întârzierilor la lucrările de infrastructură, scrie Evz.


Cea mai lovită categorie de produse de scumpirile din acest an este cea a tutunului, în ultimul an şi jumătate preţul la ţigări crescând cu peste 65%, în timp ce contrabanda creşte, notează Capital.ro.

Dependenţii de droguri din Berlin vor avea acces la heroina sintetică, prescrisă de medici, costurile terapiilor fiind preluate, din luna octombrie, de casele de asigurari, relatează Deutsche Welle.

Vizitatorii care poartă pantaloni scurţi sau bluze fără mâneci nu mai au voie in Vatican după ce oficialii au lansat o campanie împotriva „vestimentaţiei nepotrivite”, transmite YahooTravel

1 COMENTARIU

  1. dar tot ei ar trebui sa dea ceva fonduri pentru reabilitarea acestor cladiri
    pe timp de criza asa se intampla…contrabanda este in floare
    stirea despre droguri mi se pare foarte ciudata deorece se stie ca in Germania sunt foarte radicali in aplicarea legii chiar si pentru consumatori…stiu ei ce stiu de fac asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.