De ce refuză BNR guvernul Boc?, cum se vor monitoriza preţurile?, ce...

De ce refuză BNR guvernul Boc?, cum se vor monitoriza preţurile?, ce este sub World Trade Center?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Banca Centrală respinge propunerea legislativă care prevede majorarea veniturilor bugetare prin reducerea rezervelor valutare preturiîntrucât încalcă statutul BNR, Tratatul UE şi Constituţia, a declarat Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, citat de Evz.

Ministerul Economiei intenţionează să înfiinţeze un „Observator al preţurilor”, după modelul folosit de Grecia, prin intermediul căruia va monitoriza evoluţia preţurilor pe piaţă ca urmare a majorării TVA, anunţă Mediafax.

Un grup evazionist de 24 de persoane, format din mai multe persoane de origine română, a fost pus sub acuzare de procurorii federali din Statele Unite ale Americii, pentru că a pus la cale o operaţiune de obţinere frauduloasă de fonduri federale în valoare de peste 2,35 de milioane de dolari, scrie Hotnews.

Arheologii americani au descoperit sub ruinele World Trade Center coca unei nave de circa 9,7 metri, care pare să fi datând din secolul al optsprezecelea, conform Adevărul.

Apple a lansat un update al sistemului de operare pentru noul iPhone în dorinţa de a corecta erorile de afişare a puterii semnalului pentru cel mai nou terminal al companiei din Cupertino, scrie The Telegraph.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.